Коли традиції є запорукою єднання – Софія Федина на святкуванні “Яворівського пирога” (ФОТО)

Новини 09 Вересня, 2019 428

Фото: ФБ/Софія Федина

Народний депутат України Софія Федина поділилася враженнями від святкування «неймовірно теплого і смачного свята Яворівського пирога».

«Коли традиційне є запорукою єднання, смакота-основою для допомоги, а мирне небо гарантоване найкращою 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ
Дякую усім організаторам, а особливо Андрій Дуда, Віталій Провозін за ідею, віру і сили втілити її у життя! А ще це свято стало чудовою нагодою побачити добрих друзів!», – зазначила Софія Федина у своєму дописі на сторінці у Facebook.

Фото: ФБ/Софія Федина

 

Як раніше повідомлялося, 8 вересня  в с. Карачинів на Львівщині разом з громадою сіл відбулося святкування свята “Великі обжинки – Яворівський пиріг”.

У програмі свята,зокрема, були подячний молебень, освячення обжинкового снопа, пирогів; показові виступи спецназу; ознайомлення із взірцями зброї; фотовиставка військового капелана о. Андрія Дуди «Фронтові друзі»; конкурси пирогів, вишитих сорочок, давнього одягу та частування від польової кухні 80-ї окремої десантно-штурмової бригади.

Довідка. Софія Федина — українська співачка і телеведуча, активний громадський діяч (член Президії Світової федерації українських лемківських об’єднань, політолог-міжнародник. Кандидат політичних наук (спеціалізація: міжнародні відносини та дипломатична служба). Доцент кафедри міжнародних відносин і дипломатичної служби Львівського національного університету імені Івана Франка. З березня 2014 року волонтер АТО/ООС. Лауреат Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України (2017). Кавалер Ордену імені Княгині Ольги ІІІ ступеня.

 

Коментарі

Позначки: ,