Княжицький знову закликав Садового погодитись провести дебати у сесійній залі Львівської міської ради

Новини 11 Листопада, 2020 849

Фото the-village.com.ua

Львів’яни мають право побачити чесну дискусію про майбутнє міста, – нардеп

Народний депутат України від «Європейської Солідарності» Микола Княжицький закликав  Андрія Садового погодитись провести дебати у сесійній залі Львівської міської ради.

Як пише «Четверта студія». про це Микола Княжицький написав на своїй сторінці у ФБ.

Хронологія львівських «дебатів». Перед першим туром телеканал «Перший західний» запросив Олега Синютку і Андрія Садового до участі у телепрограмі, яку назвав «дебатами». Синютка прийшов. Садовий ні. Він пояснив свою відмову і , зокрема зазначив: «…Слухайте, наскільки я знаю, запрошували всіх кандидатів. Ніхто не прийшов – і це зрозуміло. Тому що цей телеканал фінансується за розпорядженнями голови обласної ради, який є кандидатом від ЄС. Ведучий тих дебатів – також хлопчина, який кандидував від партії ЄС. І Олег [Синютка] від ЄС. Це вони собі «втройом» зібралися, розумієте, і запросили інших кандидатів. Всі їм сказали «бай-бай», тому що це некоректно і нечесно…». Те, що Віктор Біщук не дівчинка, очевидно, але називати блискучого досвідченого журналіста «хлопчиною» – явна образа, за яку Садовому довелося вибачатися. Біщук ніколи не кандидував від ЄС. Садовий набрехав, але публічно за це не вибачився, – зазначив у дописі Микола Княжицький.

Він також відмітив, що Садовий погодився брати участь у так званих «дебатах» на Суспільному. Формат, оголошений суспільним – це в жодному разі не передвиборчі дебати, які визначені законом. І сам канал це визнає. Це звичайна телепрограма.

«Між іншим, якщо слідувати логіці Садового, то «суспільне» фінансується за «розпорядженням» «Слуг народу», їхнього уряду і прем‘єр-міністра, очолює суспільне у Львові кума Садового, а наглядову раду Суспільного в Києві- висуваниця партії «Самопоміч» (я її, до слова дуже поважаю , як чесну фахівчиню). У облраді, яка приймає рішення про виділення коштів Першому Західному лише 19 депутатів від «ЄС» з 84-х. У Верховній Раді, яка затверджує бюджет в тому числі і Суспільному- монобільшість «Слуг Народу» Зеленського. Ясно, що Садовому приємніше йти до куми, ніж до незалежного журналіста», – акцентував нардеп.

У своєму дописі Княжицький  пояснив, що «Але! Ні перший, ні другий формат не є політичними дебатами, що передбачені законом! Кандидати мають за них заплатити і затвердити формат! Цього вимагає закон! Навіть відомі дебати на стадіоні між Порошенко і Зеленським так готувалися! Команди обидвох обговорили формат, де стоятимуть сцени, хто вестиме дебати, де будуть групи прихильників».

«Синютка це і запропонував зробити! Крім того Олег Синютка пропонує дати доступ усім бажаючим медіа рівно висвітлювати дебати, провести їх 19-го листопада о 19-й годині у сесійній залі Міської Ради або прямо під вікнами кабінету, який поки що займає Андрій Садовий на Площі Ринок.  Андрій, погоджуйся. Досить маніпуляцій! Делегуй представника і давай обговорювати правила дебатів! Досить ховатися у куми під спідницею і прикриватися власними медіа! Що нечесного у пропозиції Синютки? Львів’яни мають право побачити чесну дискусію про майбутнє нашого міста!», – пише Княжицький.

Хронологія львівських «дебатів». Перед першим туром телеканал «Перший західний» запросив Олега Синютку і Андрія Садового…

Опубликовано Миколой Княжицьким Вторник, 10 ноября 2020 г.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,