Кличко відреагував на створення ТСК щодо діяльності столиці

Новини 22 Лютого, 2024 25

Фото: "УП"

Ознайомлення з тим, як працює місто забезпечимо фахівцям комісії не виступами в телемарафоні та повідомленнями в анонімних телеграм каналах, а зануренням в реальну роботу

Верховна рада створила ТСК, аби, за твердженням депутатів, вивчити поточні питання функціонування та розвитку столиці.

Про це пише Четверта студія з посиланням на заяву мера Києва Віталія Кличка.

“Добре, що провладні нардепи зацікавилися нарешті тим, як відбувається життєдіяльність Києва під час війни. Коли треба утримувати, ремонтувати, відновлювати після обстрілів інфраструктуру. Коли треба надавати необхідні сервіси мешканцям міста, забезпечувати життєдіяльність мегаполіса. – В умовах, коли у столиці забирають найбільше податків, в умовах нестачі працівників на ключових комунальних підприємствах, в умовах «кошмарення» міської влади і постійних маніпуляцій.

До того ж столиця вже кілька років чекає ухвалення нардепами важливих для Києва законопроектів – і щодо збереження культурної спадщини, і щодо відповідальності за порушення комендантської години, і щодо адміністративної відповідальності за недопуск в укриття, щодо розвитку територій міста та меж столиці.

Сподіваюся, депутати проаналізують і цю ситуацію теж та допоможуть Києву, нарешті ухваливши ці законопроєкти.

Тому розраховуємо на ґрунтовну й ефективну роботу нової тимчасової комісії.

Заради розвитку столиці, а не чергових політичних гасел та маніпуляцій. Ознайомлення з тим, як працює місто забезпечимо фахівцям комісії не виступами в телемарафоні та повідомленнями в анонімних телеграм каналах, а зануренням в реальну роботу”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , ,