Кличко розповів попередні наслідки ракетної атаки на Київ

Новини 23 Січня, 2024 88

Мер Києва Віталій Кличко святкує 51-річчя

Внаслідок ракетної атаки пошкоджені кілька будівель у різних районах, попередньо, 18 людей постраждали

Внаслідок ракетної атаки пошкоджені кілька будівель у різних районах, попередньо, 18 людей постраждали.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко, пише Четверта студія.

У Києві внаслідок російської ракетної атаки станом на цю годину постраждали 18 людей. Із них 13 – госпіталізовані, в тому числі троє дітей.

Тринадцятирічному хлопцю та чотирьом дорослим медики надали допомогу на місці. Одну жінку доправили в реанімацію і продовжують надавати інтенсивну допомогу. Наразі постраждала жива!

Пошкоджені кілька будівель у Солом’янському, Святошинському та Печерському районах Києва. На місцях працюють екстрені служби.

▫️У Святошинському районі внаслідок падіння уламків пошкоджені балкони з 1 до 5 поверхи житлового будинку та 4 квартири. В іншому будинку виявили нерозірвану бойову частину ракети – мешканців будинку евакуювали. Також у Святошинському районі загорілася нежитлова двоповерхова будівля. За іншою адресою — палали автомобілі.

▫️У Соломʼянському районі, в багатоквартирному будинку вибуховою хвилею вибило вікна. Крім того, у кількох квартирах сталося загоряння. Також руйнувань зазнала двоповерхова нежитлова будівля.

▫️У Печерському районі внаслідок влучання в нежитлову будівлю сталася пожежа. Під час ліквідації наслідків обстрілу виявили одного потерпілого.

▫️У Дарницькому районі зафіксовано кілька місць падіння уламків, зокрема на дах 9-поверхового житлового будинку – без загоряння та поблизу території дитячого садочка — теж без подальшого горіння.

Усі екстрені служби продовжують працювати на місцях падіння уламків.

Коментарі

Позначки: ,