Кличко розповів, коли киянам почнуть відключати гарячу воду

Новини 18 Квітня, 2021 723

Столична влада відтермінувала початок гідравлічних випробувань на тепломережах до 4 травня, зважаючи на карантинні обмеження.

Про це Кличко повідомив на брифінгу, пише Четверта студія.

“Цього року, як і минулого, ми на місяць відтерміновуємо початок гідравлічних випробувань на тепломережах. Хоча зазвичай розпочинали випробування одразу після завершення опалювального сезону. Місто зважає на подовження суворих карантинних обмежень, дистанційний режим навчального процесу в школах, та на те, що багато киян сьогодні працюють дистанційно – з дому. Тому гідравлічні випробування тепломереж місто розпочне після 4 травня”, – сказав Кличко.

Кличко зазначив, що Київ завершив опалювальний сезон і на сьогодні від подачі тепла відключили всі житлові будинки. Лікарні, дитячі садки та школи відключають за індивідуальними заявками.

Мер відзначив, що цей опалювальний сезон був ускладнений різкими перепадами температур, які спричиняють пошкодження мереж. Однак, стверджує, що владі вдалося знизити рівень аварійності на 15%. За словами Кличка, це – результат системної модернізації тепломереж.

Коментарі

Позначки: ,