Ківу не запросили: у Раді вчитимуть українців займатись любов’ю

Новини 18 Січня, 2020 679

Фото: ФБ/Святослав Юраш

У ВРУ оголосили про створення найбільшого міжфракійного об‘єднання «Цінності, Гідність, Родина»

17 січня  Верховна Рада України оголосила про створення найбільшого міжфракійного об‘єднання «Цінності, Гідність, Родина». На ціннісний і сімейний заклик відгукнулись понад 300 депутатів. Себто, конституційна більшість з усіх фракцій та груп українського парламенту. Щоб хоч щось об‘єднало увесь парламент.

Як пише «Четверта студія», про це на своїй сторінці у ФБ написав народний депутат України Святослав Юраш.

«Мушу признатись Вам всім, що я прихильник вічних цінностей. В молодості пройшов через усі стадії деконструктивістських дуростей, релативістських банальностей і інших деструктивних фрівольностей.

На щастя – виріс. Перереобдумав усе й уся і щасливий задекларувати, що у союзі з довгим списком західних і вітчизняних консервативних діячів, політиків та мислителів буду працювати щоб примножити, захистити та укріпити вічне визначення родини, гідного життєвого вибору та цінностей які допомагають прожити життя, достойне історії.

Але я не сам.

Верховна Рада України оголосили про створення найбільшого міжфракійного об‘єднання «Цінності, Гідність, Родина». На ціннісний і сімейний заклик відгукнулись понад 300 депутатів. Себто, конституційна більшість з усіх фракцій та груп українського парламенту. Щоб хоч щось об‘єднало увесь парламент.

Маю честь бути ініціатором та співголовою від монобільшості. Співголови є від кожної фракції та групи в парламенті», – зазначається у дописі.

Коментарі

Позначки: , , , , ,