Кількість учасників кривавої розправи у ромському таборі Львова зросла: поліція встановила 14 осіб

Новини 26 Червня, 2018 98

Поліція встановила 14 осіб, які підозрюються у нападі на ромське поселення у Львові.

Як повідомляє Департамент комунікації Нацполіції, про це голова Нацполіції Сергій Князєв повідомив в ефірі одного із телеканалів.

За його словами, 20-річний організатор нападу роздав неповнолітнім різні знаряддя для вчинення нападу – молоток, трубу, а також зазначив, що у них є чотири хвилини на захоплення наметів ромського поселення.

«На сьогоднішній момент ми маємо 14 осіб, які підозрюються у вчиненні цього правопорушення. Вісьмох осіб поліція затримала відразу», – наголосив Князєв.

Він підкреслив, що поліція спрацювала та затримала підозрюваних.

«Однак це проблема більш широка і стосується всього суспільства. Наразі побиваються за дітьми не лише батьки потерпілих, а й батьки затриманих неповнолітніх під стінами суду»,- зазначив глава Нацполіції.

Двом неповнолітнім нападникам суд вже обрав запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без права на внесення застави.

Як повідомлялося, у ніч з 23 на 24 червня група озброєних ножами, металевими трубами і ланцюгами осіб у лісовому масиві на околиці Львова напала на табір ромів. Внаслідок нападу загинув 24-річний житель Закарпатської області, ще четверо, серед яких 10-річний хлопчик, двоє 19-річних юнаків та 30-річна жінка, постраждали.

Вісьмох підозрюваних, серед яких один 20-річний та семеро 16-17-річних юнаків, затримано, їм оголошено про підозру.

Коментарі

Позначки: , , ,