“Карпати” і “Маріуполь” зіграли внічию (ФОТО)

Новини 18 Березня, 2019 50

Фото: УНІАН

У Львові 17 березня відбувся матч 22-го туру УПЛ, в якому “Карпати” приймали “Маріуполь”. Поєдинок завершився внічию – 1:1.

Про це повідомляє УНІАН.

На 9-й хвилині Зубков відкрив рахунок на користь “Маріуполя”, йому асистував Вакула. Понде зрівняв рахунок на 32-й хвилині з передачі Мякушка. У разі перемоги «Маріуполь» гарантував би потрапляння до верхньої шістки турнірної таблиці і участь у боротьбі за медалі на другому етапі чемпіонату. Конкуренцію йому може скласти “Ворскла”, яка у понеділок зіграє з “Арсеналом-Київ”.

Як повідомляє на своїй сторінці у Facebook фотокореспондент Євгеній Кравс, перед матчем футболісти обидвох команд розгорнули плакат у підтримку українських патріотів, які перебувають у російських застінках.

Гості, які приїхали до Львова за вкрай необхідною перемогою щоб гарантувати собі місце в елітній шістці наступного етапу чемпіонату, провели «швидкий» м’яч та заволоділи ігровою та територіальною перевагою. Вже на дев’ятій хвилині відзначився Олександр Зубков. Вболівальники (на матч продали 3224 квитки) занепокоїлися: невже восьма поспіль домашня поразка?

Головний тренер «Карпат» Фабрі Гонсалес (Пенела Фабрісіано Гонсалес) на фарт вперше одягнув костюм з зеленою краваткою… Наші відігралися після чудового несподіваного дальнього пасу через пів поля від Аді Мегреміча на Мякушка, який чудово прострілив у штрафну на Крістіана Понде, який на 33 хвилині зрівняв рахунок. Ось така багатоходівка… Це був перший гол португальця за «Карпати».

Надалі матч проходив з перемінним успіхом. Кожна команда прагнула перемогти. У кожної були чудові моменти. Мабуть, найреальніший у Мар’яна Шведа: кращий бомбардир «зелено-білих» міг збільшити рахунок своїх голів, проте змарнував вихід сам-на-сам з голкіпером азовців Рустамом Худжамовим.

“Дивно, але фанати «Карпат» у цьому матчі вели себе майже зразково: не запалили жодного фаєра, не виломали жодного сидження. Якби ще не скандували непристойних кричалок…

На жаль для багатьох львівських вболівальників (переважно карпатівських) найближчим часом львівських футбольних дербі не передбачається. ФК «Львів» здолав на виїзді «Десну» та гарантував собі місце в еліті…”, – йдеться у дописі.

Фото: Євгеній Кравс

 

Коментарі

Позначки: , , ,