Карма наздогнала: чиновниці Садового висунули підозру

Новини 07 Травня, 2020 466

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Посадовців Львівської міської ради  почали притягувати до відповідальності за дії, які завдають збитків бюджету міста.

Як пише “Четверта студія”, саме так прокоментовано про оголошення підозри депутатці Львівської облради – очільниці одного з управлінь Львівської міської ради у службовій недбалості, що потягнула за собою недоотримання майже 1,2 млн грн бюджетом міста на сторінці “Антикорупційний моніторинг Львівщини” у ФБ.

Карма наздогнала. Нарешті членів злочинного угрупування Андрія Садового, за прізвиськом “Доля”, починають притягувати до відповідальності!

Першою підозру висунули кумі Садового – Інні Свистун, яка на посаді очільниці управління комунального майна ЛМР втратила комунальних приміщень на сотні мільйонів гривень. Це недбальство, халатність чи спрямована змова й досі невідомо! Мова про так звану “Аферу століття”. Наразі офіційно її підозрюють у службовій недбалості, що потягнула за собою недоотримання майже 1,2 млн грн бюджетом міста.

Сподіваємось зв’язки Бургомістра Львова їй не допоможуть і вона не зможе відкупитися та “відсудитися”!

Чекаємо на підозри й іншим чиновникам Садового, які постійно розкрадають майно громади м. Львова!

До теми: “Самопоміч” робить скидки на оренду майна самій собі, решта організацій не можуть домогтись оренди взагалі. 30 000 тис на площі Міцкевича за понад 300 квадратних метрів, хоча реальна ціна такої оренди понад 100 000 грн на місяць“, – наголошується у дописі.

Як повідомлялося, Львів втратив мільйони через скандальну чиновницю Садового.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,