Карантин у Львові: львівські студенти навчаються

Новини 12 Березня, 2020 2 502
«Молодь обирає безпеку»: відбулась зустріч з студентами автомобільно-дорожнього коледжу

Попри заяви влади про запровадження карантину на Львівщині, студенти вищих навчальних закладів сьогодні, 12 березня, і далі перебувають на навчанні.

Про це “Четвертій студії” стало відомо від самих студентів.

Зокрема, сьогодні, за звичним графіком, тривають пари на деяких факультетах Львівського національного університету імені Івана Франка.

Також зараз тривають пари і у студентів Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Гжицького.

Четверта студія звертається до студентів з інших ВНЗ Львова та області із проханням повідомляти про те, де ще сьогодні, 12 березня, відбувається навчання.

Нагадаємо, сьогодні, 12 березня, на брифінгу голова Львівської ОДА Максим Козицький наголосив, що у області “немає жодної підозри на коронавірус”.

“Відповідно до постанови Кабміну, ми провели позачергове засідання комісії ТЕБ і НС і ввели карантин на три тижні. На карантині, який стартує сьогодні, перебувають всі навчальні заклади. Вводяться також обмеження на проведення масових заходів. Рекомендовано не брати у них участі», – наголошує голова Львівської ОДА.

Коментарі

Позначки: , , ,