Каплицю Боїмів передали в оренду Львівській галереї мистецтв

Новини 18 Травня, 2018 190

Під час засідання сесії Львівської міської ради депутати надали Львівській національній галереї мистецтв імені Бориса Возницького в оренду нежитлові приміщення на пл. Катедральній, 1. Йдеться про Каплицю Боїмів. «За» проголосувало 56 депутатів, передає кореспондент Гал-інфо.

Депутати надали Львівській національній галереї мистецтв імені Бориса Возницького нежитлові приміщення першого поверху загальною площею 40,4 кв. м на пл. Катедральній, 1 в оренду терміном на 10 років для розміщення музею.

Як сказано в інформаційній записці, в управління комунальної власності поступило на розгляд звернення Львівської національної галереї мистецтв імені Б.Г.Возницького щодо надання в оренду нежитлових приміщень на площі Катедральній,1.

Це питання розглянуто на комісії з підготовки пропозицій для надання в оренду майна територіальної громади м. Львова.

Комісією рекомендовано управлінню комунальної власності департаменту економічного розвитку підготувати проект ухвали про надання Львівській національній галереї мистецтв ім.Б.Г.Возницького  в оренду  нежитлові приміщення першого поверху загальною площею 40,4 кв.м на площі Катедральній,1 терміном на 10 років для розміщення Музею.

Коментарі

Позначки: , ,