Кандидатом у мери Рівного від “Батьківщини” стала вчителька російської мови та літератури

Новини 27 Вересня, 2020 751

Кандидатом у мери Рівного від "Батьківщини" стала вчителька російської мови та літератури

Рівненський тервибрчком зареєстрував Галину Кульчинську кандидатом у мери Рівного

Рівненський тервибрчком зареєстрував Галину Кульчинську кандидатом у мери Рівного.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Depo.Львів.

Кульчинська Галина, партія ВО “Батьківщина”, народилася 12 травня 1961 р. у місті Збараж Тернопільської області. Закінчила Рівненський державний педагогічний інститут за спеціальністю “вчитель російської мови та літератури”, а пізніше Український інститут інженерів водного господарства, отримавши фах “менеджер-економіст”. Заміжня. Виховує сина.

З 1983 по 1993 роки працювала в різних структурах міського та обласного комітетів Ленінської комуністичної спілки молоді України. 1996 р. – разом з чоловіком створюють радіостанцію “Радіо Трек 106,4 FM”. До 1999 р. була генеральним директором ЗАТ “Радіо Трек”.  2006 р. – ініціатор і організатор акції “Вишиваний рекорд”, в рамках якої у центрі Рівного “Книга рекордів України” зафіксувала найбільшу кількість людей у вишиванках. Член ВО “Батьківщина” з 2006 року.

2006 р. – депутат Рівненської облради від ВО “Батьківщина”, заступник голови комісії з питань культури і духовності. 2008 р. – рішенням Прем’єр-міністра України введена до складу “Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі” при Кабінеті Міністрів України. З 2009 р. – заступник міського голови Рівного.

Коментарі

Позначки: , , ,