Кандидат в майстри спорту з велоспорту став жертвою наїзду іномарки у Львові (ФОТО)

Новини 18 Березня, 2019 143

Фото: Sasha Fedorov‎

У Львові 17-річний велосипедист став жертвою наїзду автомобіля.

Як повідомляється у соцмережах, ДТП сталася 16 березня. на перехресті вулиць Стрийська-Наукова. Постраждалий велосипедист – кандидат в майстри спорту з велоспорту.

Скриншот/Facebook

«16 березня о 17:45 – 17.55, на перехресті Стрийська-Наукова було здійснено наїзд на велосипедиста кандидата в майстри спорту з велоспорту, спортсмену 17 років. Водій автомобіля Volkswagen Passat, чорного кольору, запропонував відшкодувати завдані збитки і відвезти куди треба дитину (написав розписку) і забрав велосипедиста з місця ДТП. На сьогоднішній день водій відмовився відшкодовувати завдані збитки (пошкоджена карбонова рама і колеса, ну і звичайно сам велосипедист). Написали заяву в поліцію і зняли побої, численні забої садна та гематоми. Просимо зголоситися очевидців даного ДТП для дачі показів. Спортсмен рухався згідно правил дорожнього руху», – йдеться у дописі ‎Sasha Fedorov‎ на сторінці «Варта-1» у Facebook.

Ольга Щанькина на сторінці «Варта-1» повідомляє, що наїзд було скоєно на її сина.

Скриншот/Facebook

«16 березня о 17:50 було скоєно наїзд на мого сина, який їхав на ровері через перехрестя Стрийська-Наукова. Водій автомобіля запропонував відшкодувати завдані збитки. На сьогоднішній день водій відмовився відшкодовувати завдані збитки. Просимо зголоситися очевидців даного ДТП для дачі показів. Спортсмен рухався згідно правил дорожнього руху».

Фото: Sasha Fedorov‎

 

 

Коментарі

Позначки: , ,