Кандидат на голову Яворівської ОТГ від “слуг народу” на держслужбі заробив майже 280 тисяч доларів

Новини 23 Жовтня, 2020 2 787

Орест Хлян Фото: Варіанти

Колишній очільник Яворівської РДА, а сьогодні кандидат на голову Яворівської ОТГ від провладної партії Слуга народу завжди працюючи на держслужбі примудрився заробити майже 280 тисяч доларів.

Як пише «Четверта студія», про це йдеться у сюжеті НТА.

«Голова Яворівської РДА декларує нерухомість загальною вартістю $278 000, при зарплаті у 3,5 тис. грн.», – зазначається сюжеті НТА.

«Звідки взяв 278 000 доларів? Їздив в Польщу важко працював ночами. Це пояснення кандидата на посаду голови Яворівської ОТГ від провладної партії Слуги народу Ореста Хляна. Цікаво, чи були Ви пане кандидат коли-небудь в Польщі на роботі?

Чи може займались контрабандою в особливо великих розмірах? А може це плоди нечистих держслужбових махінацій? Дайте відповідь пане СЛУГА, ваш електорат хоче почути, як так сталось!», – зазначається у дописі на сторінці спільноти ЯворівNEWs без Цензури.

Знайомтесь, колишній очільник Яворівської РДА, а сьогодні кандидат на голову Яворівської ОТГ від провладної партії …

Опубліковано ЯворівNEWs без Цензури Середа, 21 жовтня 2020 р.

НА ШИРОКУ НОГУ ІЗ ПОРОЖНІМ ГАМАНЦЕМ. Голова Яворівської РДА декларує нерухомість загальною вартістю $278 000, при зарплаті у 3,5 тис. грн.

Опубліковано Телеканал НТА Пʼятниця, 13 жовтня 2017 р.

Слуга Яворівщини

Звідки взяв 278 000 доларів? Їздив в Польщу важко працював ночами. Це пояснення кандидата на посаду голови Яворівської ОТГ від провладної партії Слуги народу Ореста Хляна. Цікаво, чи були Ви пане кандидат коли-небудь в Польщі на роботі?Чи може займались контрабандою в особливо великих розмірах? А може це плоди нечистих держслужбових махінацій? Дайте відповідь пане СЛУГА, ваш електорат хоче почути, як так сталось!

Опубліковано ЯворівNEWs без Цензури Середа, 21 жовтня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , ,