Kalush Orchestra розкритикували за виступ на одній сцені з російськими діджейками

Новини 06 Серпня, 2022 90

Kalush Orchestra / Фото: instagram.com/kalush.official

Разом з українськими музикантами виступатимуть діджейки з РФ – Ніна Кравіц та Анфіса Летяго

Український гурт Kalush Orchestra нарвався на критику фанів через запланований виступ на одній сцені з російськими діджеями.

Про це пише Четверта студія з посиланням на ТСН.

Так, переможці пісенного конкурсу “Євробачення-2022” візьмуть участь у фестивалі Sea Dance Festival. Він відбудеться у Чорногорії 26, 27 та 28 серпня.

Разом з українськими музикантами виступатимуть діджейки з РФ – Ніна Кравіц та Анфіса Летяго. Уважні користувачі помітили їхні імена в афіші та написали гнівні коментарі.

Зокрема, юзери зазначили, що Кравіц підтримує війну в Україні. Тому вони зацькували Kalush Orchestra за те, що музиканти збираються виступати з росіянками на одній сцені.

  • Розчаровуєте
  • Kalush можуть скасувати виступ. Дивно, що вони досі цього не зробили. Гроші не пахнуть?
  • Йо пацани? Толеруєм рашку?
  • Бойкотуєм русню! Краще заробити грошей десь інакше!

Також користувачі звернулися до організаторів із проханням скасувати виступ Кравіц.

  • Скасуйте Ніну Кравець. Вона підтримує війну в Україні
  • Шановні організатори, як саме ви бачите виступ пропутінської Кравіц, яка так і не висловила свою думку проти військової агресії та всіх звірств, які її країна зробила Україні, на одній сцені з українським гуртом? Ви намагаєтеся посадити свою дупу на два стільці одночасно? Не думаю, що у вас це добре вийде. Ви повинні викинути когось. Вибір за вами.
  • Жоден росіянин не заслуговує на те, щоб його приймали в цьому світі, поки всі росіяни не знайдуть десь у собі мізки і не змусять свій кривавий режим зупинити російську війну в Україні!!! Натомість усі росіяни грають у дурня і, як Ніна Кравіц, у музику! Вигнати її з концерту!

Коментарі