Kalush Orchestra представить Україну на Євробаченні в Турині

Новини 22 Лютого, 2022 206

Гурт KALUSH зігрів вірян на Водохреще

Сьогодні, 22 лютого, на засіданні Організаційного комітету Національного відбору на участь у “Євробаченні-2022” ухвалили рішення про те, що гурт Kalush Orchestra, представлятиме Україну на міжнародному пісенному конкурсі у Турині.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє Суспільне.

Ми вдячні кожному, хто підтримував нас під час фіналу Нацвідбору на Євробачення-2022 та віддав нам перше місце в SMS-голосуванні. Обіцяємо кожному українцю, що виправдаємо ваш вибір. У важкі часи для нашої країни ми повинні знову заявити про себе на весь світ. Тому ми готові гідно представити Україну перед усією Європою“, — сказав вокаліст гурту Олег Псюк.

Зазначимо, що 17 лютого Оргкомітет ухвалив рішення звернутися до гурту Kalush Orchestra з пропозицією представляти Україну в Турині, оскільки гурт посів друге місце у фіналі та отримав найбільшу підтримку глядачів. Загалом гурт отримав 14 балів, з них максимальні 8 балів від глядачів та 6 балів від суддів.

Суспільне мовлення, яке є членом Європейської мовної спілки, організовує і проводить відбір пісні та представника від України, а також забезпечує його участь у міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2022 в Італії.

Коментарі

Позначки: ,