Кабмін виділив гроші тільки на округи депутатів від «Слуги народу»

Новини 19 Липня, 2020 215
Олексій Гончаренко

Олексій Гончаренко

Влада розподілила кошти з бюджету соціально-економічного розвитку виключно на округи депутатів від «Слуги народу» та їхніх партнерів.

Про це заявив народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Олексій Гончаренко під час пленарного засідання Верховної Ради, пише Четверта студія.

«Тільки що на засіданні бюджетного комітету розподілили 1 мільярд 700 мільйонів гривень так званої субвенції на соцеконом. Розподілили наступним чином – своїм депутатам від «Слуги народу» по 10 мільйонів і ще декільком союзникам навіть трішки більше. Всі інші партії і групи не важливо які – нуль», – наголосив політик.

Гончаренко звернув увагу на те, що будівництво важливих інфраструктурних об’єктів не має залежати від того, чи голосували на цьому окрузі за «Слугу народу».

«Тобто цією постановою уряду, яку підтримав бюджетний комітет, ви поділили громадян України на 2 сорти. Один сорт – ті, хто обрали «Слуг народу», їм треба будувати школи, лікарні, дороги. Другі – всі інші громадяни України, які не обрали «Слуг народу», їм не треба будувати школи та лікарні. Їм нічого не потрібно, тому що вони неправильно вибір роблять», – сказав народний депутат.

«Такого знущання ще не бачили», – підсумував він.

Коментарі

Позначки: ,