Із зони проведення Операції Об’єднаних Сил додому повернулись гвардійці (ФОТО)

Новини 08 Серпня, 2020 440

Фото: прес-служба військової частини 4114 НГУ

Після тримісячного виконання службово-бойових завдань в зоні проведення Операції Об’єднаних Сил гвардійці військової частини 4114 повернулися додому.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на прес-служба військової частини 4114 НГУ.

На них з нетерпінням очікували рідні та друзі. Проте найбільш визначним цей день став для молодшого сержанта Андрія Бутніка, так як він потайки від командування військової частини та своєї дівчини Наталі вирішив зробити їй пропозицію руки та серця

«Я вирішив зробити пропозицію своїй Наталі ще на початку своєї ротації. Я дуже чекав цього дня, коли ми повернемося до Львова і я зроблю для неї неочікуваний сюрприз, освідчившись їй у коханні. Як міг приховував це від неї, тому вважаю, що вона не здогадується про мою пропозицію. Я добре пам’ятаю нашу першу зустріч. Це було на святкуванні Дня народження мого колеги. Там було багато людей, танці та співи. А я помічав лише її – чарівну дівчину, в яку я дуже закохався», – розповів про свій вибір гвардієць.

Тож це дійсно стало сюрпризом для дівчини, яка у відповідь сказала заповітне “так” своєму Андрієві. Тому весь колектив військової частини бажає щастя та злагоди в їх сімейному житті.

Хтось повернувся додому з наміром створити сім’ю, а старший солдат Сергій Цимбалюк  привіз зі сходу України чотирилапого друга «Сержа», якого виростив з малого цуценя та з яким разом ділив дах та їжу навпіл. Він просто не міг його залишити там, тому його нова домівка тепер буде на мирній території України. Така дружба особливо цінується тут у цивільному житті.

Попереду у гвардійців вихідні та відпустки, проте перше, що зроблять вони після довгого відрядження – обіймуть своїх найрідніших людей.

 

Коментарі

Позначки: , ,