Із участі у місцевих виборах ми починаємо контрнаступ, – Порошенко

Новини 20 Вересня, 2020 1 134

Фото: ФБ/Петро Порошенко

Основа успіху місцевих громад — децентралізація, яка дала гроші на місця. Жодна локальна, місцева партія не спроможна захистити децентралізацію від зазіхань нової влади. Це здатна зробити тільки потужна загальнонаціональна політична сила. Сила, яка представлена в органах місцевого самоврядування по всій країні. Яка має бойову фракцію у парламенті, яка знає, як говорити з цією владою. І така політична сила — «Європейська Солідарність». Із участі у місцевих виборах ми починаємо контрнаступ. Місцеві вибори важливі тому що місцеве самоврядування за обставин, що склалися, є одним з ключових запобіжників проти некомпетентності, дилетантства зеленої влади.

Як пише “Четверта студія”, про це заявив під час зустрічі з  жителями Тернопільщини п’ятий президент України, лідер політичної партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко.

Міст багато, але файне — одне. І це Тернопіль! Радий новій зустрічі з тернополянами. Таких зустрічей не буває багато. «Європейська Солідарність» має історію, якою можна пишатися. В найважчі часи наша команда врятувала країну, зупинила агресора, заклала фундамент державності. Те, що ми називаємо армія, мова, віра.За півтора роки ми проявили себе як серйозна опозиційна сила, яка, спираючись на підтримку активної частини суспільства, зупинила безліч антиукраїнських, або просто безглуздих і дилетантських ініціатив монобільшості. Ми єдині, хто послідовно відстоює курс України на членство в Європейському Союзі та НАТО, хто перешкоджає сповзанню України назад у сферу впливу Росії.Ця загроза походить від «ОПЗЖ», яка користується недосвідченістю та непрофесіоналізомом влади. І крім того, має в ній своїх агентів, «кротів». І така влада вже сама собою є загрозою національній безпеці.Тому, поки у більшості суспільства визріє думка про необхідність якнайшивдше таку владу поміняти, слід підстрахуватися професійним місцевим самоврядуванням. І саме таких людей «Європейська Солідарність» пропонує вам у якості кандидатів.Основа успіху місцевих громад — децентралізація, яка дала гроші на місця. Жодна локальна, місцева партія не спроможна захистити децентралізацію від зазіхань нової влади. Це здатна зробити тільки потужна загальнонаціональна політична сила. Сила, яка представлена в органах місцевого самоврядування по всій країні. Яка має бойову фракцію у парламенті, яка знає, як говорити з цією владою. І така політична сила — «Європейська Солідарність». Із участі у місцевих виборах ми починаємо контрнаступ. Місцеві вибори важливі тому що місцеве самоврядування за обставин, що склалися, є одним з ключових запобіжників проти некомпетентності, дилетантства зеленої влади.Радий нові зустрічі з вами, дорогі тернополяни! Я вірю у вас і не сумніваюсь у нашій перемозі.Слава Україні!

Опубліковано Петром Порошенком Субота, 19 вересня 2020 р.

“Міст багато, але файне — одне. І це Тернопіль! Радий новій зустрічі з тернополянами. Таких зустрічей не буває багато.  «Європейська Солідарність» має історію, якою можна пишатися. В найважчі часи наша команда врятувала країну, зупинила агресора, заклала фундамент державності. Те, що ми називаємо армія, мова, віра”, – зазначив Петро Порошенко.

Він наголосив, що “за півтора роки ми проявили себе як серйозна опозиційна сила, яка, спираючись на підтримку активної частини суспільства, зупинила безліч антиукраїнських, або просто безглуздих і дилетантських ініціатив монобільшості. Ми єдині, хто послідовно відстоює курс України на членство в Європейському Союзі та НАТО, хто перешкоджає сповзанню України назад у сферу впливу Росії”.

“Ця загроза походить від «ОПЗЖ», яка користується недосвідченістю та непрофесіоналізомом влади. І крім того, має в ній своїх агентів, «кротів». І така влада вже сама собою є загрозою національній безпеці. Тому, поки у більшості суспільства визріє думка про необхідність якнайшивдше таку владу поміняти, слід підстрахуватися професійним місцевим самоврядуванням. І саме таких людей «Європейська Солідарність» пропонує вам у якості кандидатів”, –  сказав Петро порошенко під час зустрічі з громадськістю Тернопільщини.

Він також акцентував на тому, що “основа успіху місцевих громад — децентралізація, яка дала гроші на місця. Жодна локальна, місцева партія не спроможна захистити децентралізацію від зазіхань нової влади. Це здатна зробити тільки потужна загальнонаціональна політична сила. Сила, яка представлена в органах місцевого самоврядування по всій країні. Яка має бойову фракцію у парламенті, яка знає, як говорити з цією владою. І така політична сила — «Європейська Солідарність». Із участі у місцевих виборах ми починаємо контрнаступ. Місцеві вибори важливі тому що місцеве самоврядування за обставин, що склалися, є одним з ключових запобіжників проти некомпетентності, дилетантства зеленої влади”.

Коментарі

Позначки: , , , ,