Із 18 травня в Криму скасовують режим самоізоляції

Новини 16 Травня, 2020 356
Із 18 травня в Криму скасовують режим самоізоляції. Фото: відкриті джерела.

На порталі російського уряду Криму розміщений указ підконтрольного Кремлю глави Криму Сергія Аксенова, згідно з яким із 18 травня перестає діяти режим самоізоляції, запроваджений через пандемію коронавірусу. Про це пише “Четверта студія” з посиланням на “Крим.Реалії”.

Згідно з документом, вимогу залишатися вдома замінили на формулювання «не залишати місце проживання без необхідності». Також рекомендується обмежити поїздки, в тому числі з метою туризму.

Залишатися вдома як і раніше повинні кримчани старше 65 років, заборонено перебування неповнолітніх без супроводу батьків у громадських місцях.

З понеділка режиму ізоляції зобов’язані дотримуватися тільки громадяни, які приїхали на півострів з-за кордону і сусідньої Росії.

Зазначається, що в Криму зберігається масковий режим.

За минулу добу в Криму зареєстровано 13 нових випадків коронавірусної інфекції. Зараз у Криму зареєстровано 272 випадки нової коронавірусної інфекції. 24 з них завезені з-за кордону, 26 – з Росії.

Померли троє. За даними влади, ще у двох пацієнтів причини смерті не визначили, однак у них був раніше діагностований COVID-19. У Севастополі захворіли новою коронавірусною інфекцією 135 осіб, видужали 65 осіб, двоє померли.

Коментарі

Позначки: , ,