Івано-Франківськ у червоній зоні відмовився посилювати карантин

Новини 17 Жовтня, 2020 220

Фото ілюстративне з відкритих джере

З понеділка, 19 жовтня, відколи Івано-Франківськ потрапляє до червоної карантинної зони, навчальні заклади не будуть змінювати режим роботи. Школярі вчаться, як завжди.

Про це на брифінгу онлайн щойно повідомив міський голова ФранківськаРуслан Марцінкі, пише “Четверта студія” з посиланням на “Курс”.

За словами Марцінківа, мерія оперативно провела опитування і більшість батьківської громади міста, керівників ліцеїв та вчителів виступила за продовження навчання з 19 жовтня до 23 жовтня.

А з 23 жовтня до 27 жовтня, відповідно до прийнятого раніше рішення, діти будуть вчитися дистанційно – осінніх канукул у франківських школярів не буде.

“Розуміємо, що є батьки, які виступають за дистанційне навчання з 19 жовтня, – каже Руслан Марцінків. – Рекомендуємо адміністрації навчальних закладів, якщо клас чи школа ухвалить таке рішення, переходити на дистанційне навчання”.

Мер підкреслив, що максимально намагалися опитати батьків і педагогів. Опитування проводилося в усіх школах міста. Для батьків організовувалося в батьківських групах по класах.

Відтак ліцеї у Франківську працюють з понеділка у звичному режимі. Дитсадки також продовжують роботу.

Нагадаємо, з понеділка Івано-Франківськ знову повертається у червону карантинну зону.

Коментарі

Позначки: ,