Історія, Володимире Олександровичу, розставить все по своїх місцях, – Порошенко

Новини 02 Липня, 2020 685
Порошенко під ДБР. Фото: "Четверта студія".

Порошенко під ДБР. Фото: "Четверта студія".

П’ятий президент України і лідер “Європейської Солідарності” Петро Порошенко після засідання суду звернувся до чинного президента України Володимира Зеленського.

Трансляцію вів Прямий“.

“Володимире Олександровичу, рейтинг це вже не врятує. Пора зайнятися ділом. Ми готові об’єднатися пліч-о-пліч і припинити будь-які протистояння. Тому що ми дуже любимо Україну. І припинити політичні переслідування. Для пана Януковича це дуже погано закінчилося. Ми не вороги. А я готовий відповісти. І за армію готовий відповісти, і за мову готовий відповісти, і за віру готовий відповісти. За кожен крок. А історія? Історія, Володимире Олександровичу, розставить все по своїх місцях. Тепер уже це саме так”, – сказав Порошенко.

Він наголосив, що головне, щоб цю історію писали ми, українці, а не з-за кордону України нам малювали історію, як це було останніх 70 років.

“Ми дуже велику ціну за відмінність Другої світової і Великой Отечественной, за правду і брехню про Голодомор, за правду і брехню про національно-визвольні змагання, за правду і брехню про політичні переслідування. Вам про це дуже багато здатні розповісти і Ахтем Чийгоз, і Мустафа Джемілєв, і Ігор Козловський, і наші сучасні герої України – Чемжугов, Балух… Вони всі в цьому залі. І вони знають, чого це вартує, коли такі угрупування фабрикують докази. Мета цього одна – вони знають, що ніякої судової перспективи, звичайно, воно не має. Тому я абсолютно нічого не боюся. Мета інша. Ми знаходимося напередодні виборів. І, кров з носа, треба не дати Порошенку відвідувати регіони…”, – додав Порошенко.

Коментарі

Позначки: ,