Історія ганебної «голодної туси» у Львові має продовження

Новини 05 Грудня, 2021 3 371

Блогера з Чернівців Олександра Заліска, який оскандалився святкуванням свого 29-річчя у День пам’яті жертв голодоморів у львівському Будинку вчених, що його тепер багато хто знає як «голодна блогерська туса», госпіталізували.

Про це пише Четверта студія з посиланням на День.

В часі це збіглося з раптовою смертю 3 грудня директора Будинку вчених 75-річного Романа Славітича, котрий напередодні просив аудієнції у заступника Львівського міського голови Андрія Москаленка.

Сам Заліско 3 грудня оприлюднив два відеокоментарі з приводу смерті Романа Славітича, де ридає і намагається в такий спосіб спинити зливу звинувачень із соцмереж: «Чому ви робите з мене винного за все на світі? Я не є причиною голодомору і смерті директора Будинку вчених» (принагідно: якщо уважно придивитися до останнього відео, то можна зауважити, що воно змонтоване. – Т.К.).

Водночас на жодній із своїх Інстаграм-сторінок (а я їх нарахувала п’ять) про погіршення самопочуття Олександр Заліско не повідомляє. Про ушпиталення колеги-блогера  з відповідним фотосупроводом написав lessyk_d: «Сашу госпіталізували. Прошу вас, припиніть. МОЛЮ!!!».

Дуже швидко мережа наповнилася коментарями і мемами щодо самопочуття блогера. Кілька з них оприлюднив Public Relation Director в соціальній мережі Sl8 Ігор Тихолаз: «Ось як виглядає помилка блогера, який не тільки утнув дурницю, але й не знайшов мужності її визнати та вчасно вибачитись перед своєю аудиторією. Людська слава має два боки: соціум може піднести вас до небес, але варто вам оступитись – зітре в порошок… Всьому є своя ціна».

«День» знайомив читачів з деякими подробицями вечірки з нагоди уродин блогера-мільйонника з Чернівців Олександра Заліска і наводив деякі коментарі, зокрема – дуже влучний до теми «бенкету під час чуми» Юрія Михальчишина: «Блогери і блогерині, мудаки та мудакині, які провели “голодну вечірку” в стилі БДСМ на день пам’яті жертв Голодомору в львівському Будинку вчених, бажаю Вам до кінця ваших кінчених життів щодня прокидатись у власному поту та сечі. Мільйони мертвих вам подивляться в очі та прийдуть у сни» (див. публікацію «Люті як циклон «Бенедикт» від 30 листопада 2021 р.).

Коментарі

Позначки: , ,