Ірина Луценко перенесла серйозну проблему з серцем, – Юрій Луценко

Новини 04 Листопада, 2019 343
Ірина Луценко дала низку порад Зеленському. Фото: Прямий.

Ірина Луценко дала низку порад Зеленському. Фото: Прямий.

Дружина екс-генпрокурора України Юрій Луценка, народний депутат від “Європейської Солідарності” Ірина Луценко перенесла серйозну проблему із серцем.

Про це у Фейсбуці повідомив сам Юрій Луценко, пише Четверта студія.

“Так, моя дружина Ірина написала заяву про складення депутатських повноважень. Вона перенесла серйозну проблему з серцем. Такий діагноз не дозволяє працювати на виборців з повною віддаччею, як вона це робила і в опозиції і при владі”, – написав Луценко.

Він також додав: “Ні, це ніяк не пов‘язано з «версіями» переповнених жовчю псевдоекспертів. Хоча би тому, що я вже 10 днів як закінчив курс англійської і повернувся в Київ”.

“Вся моя сім‘я народилася, працювала, боролася і воювала тут, в Україні. Ми не змінимо ні переконань, ні місця проживання”, – написав Луценко.

Так, моя дружина Ірина написала заяву про складення депутатських повноважень.Вона перенесла серйозну проблему з серцем….

Опубліковано Юрієм Луценком Понеділок, 4 листопада 2019 р.

Прес-секретар Луценка Лариса Сарган також оприлюднила заяву і самої Ірини Луценко.

“Шановні друзі!

Повідомляю, що подала Заяву про дострокове припинення депутатських повноважень. Стан здоров‘я не дає мені можливості працювати у повну силу, а відлежуватись за спинами команди не звикла.

Я завжди розглядала депутатський мандат як велику відповідальність і можливість долучитися до розбудови країни. Своєю основною місією бачила захист дітей і українських родин, боротьбу з домашнім насильством, захист прав людини.

Вперше в українському законодавстві з’явилось таке поняття, як домашнє насильство. Вперше воно визнано кримінальним злочином.

Вперше батьки, що забули про існування власних дітей, виплатили на їх користь понад 8 мільярдів гривень аліментів.

Створене мною МФО «Чужих дітей не буває» об’єднало десятки депутатів з однією метою – створити умови для безпечного і всебічного розвитку дитини. Разом нам вдалося прийняти багато важливих законів.

Пріоритетом моєї роботи як народного депутата також був захист державного суверенітету України.

Вперше був заборонений доступ до виборів спостерігачам держави-агресора.

Вперше незаконний перетин державного кордону України визнано кримінальним злочином.

Вперше в Конституції України закріплено курс на євроатлантичну інтеграцію, наше прагнення набути повноправне членство в ЄС і НАТО.

Це лише основне з того, що встигла зробити (детальніше – дивіться презентацію).

Вдячна своїм колегам і однодумцям за підтримку і співпрацю. Залишаюсь членом команди партії «Європейська солідарність».

Потрібні для країни справи можна робити і не маючи мандата народного депутата. Це демонструють наші хлопці і дівчата, які захищають Батьківщину, волонтери, хлібороби, підприємці, науковці – всі українці, які щоденною працею примножують і розбудовують нашу державу.

Україна переживає непрості часи випробувань. Зараз головне – згуртуватись і владі, і опозиції навколо наших державних інтересів. Не дати розхитати нас зсередини, натомість консолідувати суспільство і захистити нашу країну від зовнішнього агресора.

Як мама сина-захисника і учасника АТО закликаю всіх нас не здаватися і перемагати!

Завершити хочу словами Ліни Костенко: «Є боротьба за долю України. Все інше – то велике мискоборство», – йдеться у заяві.

Добровільно скласти мандат народного депутата може лише сильний політик. І це зробила Ірина Луценко. На те є свої…

Опубліковано Ларисою Сарган Понеділок, 4 листопада 2019 р.

Коментарі

Позначки: , , ,