iPhone: ваш надійний помічник у роботі та навчанні

Новини 12 Квітня, 2024 17

Здебільшого люди сприймають покупку нового смартфона як інструменту для розваг. Більш потужний пристрій дозволить переглядати відео у кращій якості, грати у потужні ігри без лагів та робити гарні селфі. Насправді сьогодні мало хто мріє купити Айфон https://storeinua.com/ua/apple-all-uk/iphone для того, щоб просто залишатися на зв’язку. Адже цей смартфон може бути дуже корисним для вашого навчання та професійного зростання. Хочете дізнатися в який спосіб? Тоді читайте далі.

Налаштування фокуса для кращої концентрації

Сповіщення, які постійно надходять на телефон, часто відвертають на себе увагу та можуть дратувати. Проте інколи повністю вимкнути їх не можна, наприклад, якщо ви чекаєте на важливий дзвінок чи електронний лист. Функція «Фокус» дозволяє налаштовувати отримання сповіщень вибірково та навіть створити власний розклад, вибираючи час, коли вас не потрібно турбувати.

Використання цифрової дошки Freeform

В iOS 16.2 Apple стала доступна програма Freeform, яка працює як цифрова дошка. Вона чимось нагадує соціальну платформу Pinterest, але ви не обмежені зображеннями. Freeform дозволяє додавати рукописні нотатки, робити власні позначки, додавати PDF-файли тощо. Вона легко інтегрується із FaceTime, що дозволяє співпрацювати з колегами та одногрупниками.

Можливість створення PDF-файлів за допомогою камери

Замість того, щоб записувати уривки з книги, яку ви використовуєте як джерело при написанні реферату чи курсової, відкрийте програму Notes, виберіть піктограму камери, а потім зіскануйте документ. Айфон автоматично зробить фотографію та додасть її до вашої відкритої нотатки. Звідти ви можете виділити, скопіювати, вставити та позначити потрібний текст.

Працюйте з будь-якого пристрою

Маєте iPhone, Mac та iPad? Завдяки функції Handoff усі вони можуть створювати одне робоче середовище. Працюйте над написанням есе, поки ви їдете у метро додому та продовжуйте роботу на своєму Mac чи планшеті. AirDrop – ще одна зручна функція, яка заощадить ваш час.

Можливості сучасних Айфонів вражають, тож не варто розглядати їх лише як гаджет для розваг чи підтримання іміджу. Цей смартфон може стати важливим кроком на шляху до нових досягнень.

Коментарі

Позначки: