Інтернет та ТБ у Львові: як платити менше

Новини 11 Січня, 2024 42

Інтернет та телебачення стали незамінними для життя у сучасному ритмі. У мережі можна працювати та спілкуватися онлайн, а телебачення забезпечує комфортне пасивне дозвілля, підтримку балансу між роботою та відпочинком. Деякі провайдери у Львові поєднують ці послуги в комплексних тарифних планах, завдяки чому абонент може суттєво економити. Розберемось, як знайти дійсно вигідні пропозиції.

Тонкощі вибору провайдера

Серед розмаїття постачальників телекомунікаційних послуг варто першочергово звертати увагу на тих, хто встиг позитивно зарекомендувати себе на ринку, та отримати позитивну репутацію. Серед таких, наприклад, компанія Volia, яка у 2002 році з’явилась у сегменті й за кілька десятиліть зуміла справедливо зайняти позицію одного з провідних брендів у своєму напрямку. Цей всеукраїнський Інтернет провайдер у Львові та інших містах пропонує легке підключення та вигідні умови користування послугами.

Компанія має широку лінійку тарифів, частина з них передбачає користування лише доступом до мережі або ТБ, інші поєднують ці послуги. У другому випадку крім стабільного Інтернету з високошвидкісним трафіком клієнт отримає можливість:

  • переглядати більш ніж 10 000 фільмів та трансляцій;
  • дивитися телевізійний контент на трьох гаджетах одночасно;
  • придбати маршрутизатор чи медіаплеєр;
  • активувати різні тематичні підбірки каналів як додаткові послуги;
  • користуватися Інтернетом та телебаченням дешевше, ніж у відокремлених тарифах.

Також абоненту надається цілодобова підтримка кваліфікованих консультантів. Процедура підключення до провайдера максимально проста, клієнту достатньо залишити свій номер телефону у спеціальній формі на сайті. Менеджер передзвонить і домовиться про дату приходу майстра, а також підкаже, який тарифний план буде оптимальним у конкретному випадку.

Як розширити можливості доступу до мережі?

Враховуючи інтереси абонентів, провідний Інтернет провайдер у Львові не міг зосередитися лише на розширенні можливостей телебачення та пропозиціях активувати різні підбірки каналів. У кожному тарифному плані також передбачені доповнення, що підвищують комфорт роботи онлайн. Зокрема користувачі можуть активувати:

  • гіпершвидкість, що збільшує швидкості трафіку;
  • фіксовану IP, що прив’язується до конкретного пристрою абонента;
  • захисне програмне забезпечення, що запобігає потраплянню вірусів у гаджети.

Запропоновані опції можна підключати індивідуально, оплачувати помісячно, змінювати чи відключати за бажанням. Подібна гнучкість пакета послуг дає можливість сформувати ідеальний тариф для себе та без складнощів регулювати його можливості. А знижки для нових клієнтів стануть приємним бонусом, відчутним на особистому бюджеті.

Коментарі

Позначки: ,