ICOOLA Бізнес-ліга: прев’ю поєдинків сьомого туру

Новини 13 Липня, 2023 59

Впродовж 12-13 липня на майданчику спорткомплексу ЛНУ ім. Івана Франка (вул. Черемшини, 31) продовжаться змагання в ICOOLA Бізнес-лізі Львівщини з футзалу. На черзі – сьомий тур. Детальніше про очікування від прийдешніх протистоянь розповідаємо у матеріалі Інформаційної служби АФЛ, пише Четверта студія.

Новий тур обійдеться без участі команди “УФАМ”. “Медики” будуть пропускати цей ігровий день відповідно до календаря. Решта поєдинків буде насправді гарячою, адже сьомий тур – екватор чемпіонату, тому тепер виключно найкраща гра та максимальна концентрація.

“Копа” – “КІВС in.IT-2” (12 липня, 18:00)

Юнацьке дербі чемпіонату.

Обидва колективи є максимально перспективними, але дуже молодими. Із результатами, можливо, поки справа не клеїться, але у справжній футзал намагаються грати обоє.

“КІВС in.IT-2” наразі на дні турнірної таблиці. Підопічні Назарія Станкевича та Ростислава Капітанця не мають жодного очка в активі, та все ж на кожну гру виходять дуже зарядженими. У “Копи” натомість справи трішки кращі. Зокрема, у попередньому турі підопічні Павла Костюка здолали головну сенсацію чемпіонату – команду НАСВ “Штурм”.

Чого очікувати в очній дуелі? Невідомо. Юнацтво – це зазвичай нестабільність. Саме тому, не дивуйтесь будь-якому підсумку.

“Географ-ЛНУ” – “Подорожник” (12 липня, 19:35)

У цій зустрічі зіткнеться один із зубрів поточної Бізнес-ліги та команда-новачок.

“Географи” завжди ставлять перед собою найвищі завдання. Як каже президент колективу Андрій Манько: “Наша ціль – перемога в кожному матчі”. Як би там не було, але поки сезон розгортається для “Географ-ЛНУ” доволі неоднозначно. У п’яти зустрічах три перемоги і дві поразки та позиція в середині таблиці. Амбіції колективу точно вищі, аніж поточне розташування.

На противагу – “фармацевти”, для яких ці змагання є першими на офіційному рівні. У кожному матчі незалежно від результату “Подорожник” підтримує ціла армія вболівальників, тому атмосфера на іграх завжди така, як треба.

Перемога точно потрібна обом. Хто її буде більше заслуговувати – покаже гра. Невеличку перевагу все ж віддаємо “географам”, як більш досвідченим.

НАСВ “Штурм” – “ICOOLA” (13 липня, 19:00)

Очний двобій – можливість реабілітуватись для обох команд за попередній тур.

НАСВ “Штурм” минулого тижня зазнав дебютної для себе поразки у змаганнях. Підопічні Володимира Гульоватого дещо несподівано “згоріли” молодій “Копі” – 2:4. Цього разу іспит ще складніший. “ICOOLA” буде, немов поранений звір. У минулому турі команда Тараса Кузя була розбита “Електрокоником” – 0:7. Така поразка точно стала дуже болючою і, переконані, надовго відкладеться в голові. Щоб усе швидше забути треба оперативно набирати переможного ходу. Це може статися вже у прийдешньому матчі, але буде максимально непросто.

Можемо сказати точно, що футзал буде іскристий. Обоє дуже боєздатні і точно кинуть у бій усі сили задля здобуття підсумкового успіху.

“Галицька здоба-2” – “Тузяки” (13 липня, 19:50)

Протистояння, де все, здається, очевидно.

“Пекарі” хоч і діють у Бізнес-лізі другим складом, але конкурентноздатність колектив нав’язує у кожній грі. Сергій Тригубець завжди ставить перед своїми командами найвищі вимоги. “Галицька здоба-2” у цьому контексті також не є винятком. “Пекарі” комфортно себе почувають у ролі середняка.

“Тузяки” наразі одна з головних невдач сезону. Хлопці постійно у пошуках стабільного складу та відповідно гри. За таким умов дуже важко розраховувати на хороші результати. Втім, моментами гра команди складає дуже непогані враження. Є відчуття, що рано чи пізно вистрелять. Коли це станеться – не знає ніхто. Навіть хлопці із “Тузяків”.

На гру може повпливати багато факторів, але фаворитами точно вважатимуться саме гравці “Галицької здоби-2”.

“GTL” – “Патруль” (13 липня, 20:40)

Цей тур “логісти” розпочинають у ролі лідерів “турнірки”.

Станом на цей момент у змаганнях більше не залишилось команд, які не поступались. Тим не менш, є колективи, які робили це лише одного разу. Одним із таких є “GTL”. Підопічні Ігоря Романишина демонструють подекуди прагматичний, але найголовніше – ефективний футзал.

“Патруль” натомість доволі важко увійшов до чемпіонату. У чотирьох зіграних турах лише чотири бали. Завжди амбітні “поліцейські” точно не задоволені таким станом справ, тому намагатимуться вставити палки в колеса суперникам вже у найближчому матчі.

Гра, скоріш за все, не буде особливо багатою на голи, але “Патруль” точно нав’яже хороше суперництво “GTL”.

“Електроконик” – “СВ Львів Lemberg Auto” (13 липня, 21:30)

“Вишенька на торті” прийдешнього туру. Однозначно центральний поєдинок.

“Електроконик”, залучивши до свого складу кількох якісних гравців, почав дуже стрімко вириватись до вершини таблиці. У попередньому турі команда просто не помітила суперників із “ICOOLA” та додала ще один скальп опонентів до свого активу. Тепер найголовніше – втримати темп. Зробити це буде непросто, адже наступний візаві – команда “СВ Львів Lemberg Auto”. Чинні віцечемпіони точно не збираються виходити із боротьби за медалі. Навіть попри поразку у попередньому турі. “Автомобілісти” однозначно прикладуть усіх зусиль задля власної реабілітації.

Поєдинок за участі претендентів на нагороди. У таких зіткненнях щось прогнозувати – марна справа. Це потрібно просто бачити і насолоджуватись.

За усіма матчами анонсованого туру ICOOLA Бізнес-ліги матимете можливість стежити в онлайн-трансляціях на нашому YouTube-каналі. До речі, у нас продовжує діяти “фішка” – флеш-інтерв’ю у прямому ефірі. Власне тому, після фінальних свистків не поспішайте залишати канал із трансляцією. Усе для того, щоб почути найбільш гарячі та свіжі думки безпосередніх учасників матчу.

Коментарі

Позначки: