ICOOLA Бізнес-ліга: підсумки третього ігрового дня

Новини 21 Червня, 2023 70

ICOOLA Бізнес-ліга: підсумки третього ігрового дня

Відбулися ігри третього туру літнього чемпіонату ICOOLA Бізнес-ліги з футзалу. Потужний НАСВ “Штурм” продовжує розбивати суперників, юні футзалісти “КІВС in.IT-2” нав’язали гідну боротьбу “Географ-ЛНУ”, а “GTL” добряче попітнів із молодою “Копою”. Більш детально – у матеріалі Інформаційна служба АФЛ, пише Четверта студія.

Традиційно календарний день змагань було розбито на дві дати. Два матчі зіграли у середу, а ще чотири – у четвер.

“Географ-ЛНУ” – “КІВС in.IT-2” (5:3)

Попри очевидну перевагу за передматчевими прогнозами, “географи” розпочали очну зустріч із “айтівцями” не надто переконливо. Вже на 3-ій хвилині Шандра вивів команду номінальних гостей уперед. На це взяття воріт, тим не менш, результативно відповів Лещишин. Гольова феєрія продовжилася вже в наступній атаці, коли Дрозд в один дотик замкнув передачу з глибини та знову повернув перевагу у рахунку на користь підопічних Назарія Станкевича. До завершення першого тайму був ще один м’яч. Цього разу Сибірцев зрізав “круглого” у власні ворота. Із паритетним результатом команди пішли на перерву.

У другому таймі все ж досвід дався взнаки. “Географи” хоч і пропустили просто фантастичний індивідуальний гол від Шандри та все ж зуміли відзначитись ще тричі. Підсумок – 5:3 на користь команди Андрія Манька у матчі-відкритті туру.

“Електроконик” – НАСВ “Штурм” (4:8)

Цією грою у новому сезоні дебютував “Електроконик”. Ім’я на футзальній мапі Львівщини хоч і нове, та все ж колектив добре знайомий. Взимку хлопці виступали під назвою “iFruite”. Забігаючи наперед, відзначимо, що такі зміни, втім, у плані здобуття результату команді не допомогли.

На літній чемпіонат наставник НАСВ “Штурм” Володимир Гульоватий зібрав дуже конкурентноздатний склад. У другому турі поспіль виконавці “сухопутки” просто шокують своїх суперників. Цього разу вже по завершенні першого тайму “електроконики” поступалися із різницею в чотири м’ячі.

В другій частині дуелі конкуренцію номінальні господарі нав’язали серйознішу, проте розгрому уникнути не вдалося. Уважно стежимо за подальшими виступами обох колективів.

“Галицька здоба-2” – “ICOOLA” (1:3)

Якщо дивитись на комплектації команд, то це протистояння, скоріш за все, було центральним у турі.

Усі голи першого тайму трапились у другій десятихвилинці. Парадокс, але всі м’ячі – на рахунку “айфоністів”. Лік забитим голам відкрив Якимов, потім у свої забив Тимошенко, а згодом знову уперед команду вивів Буцик.

Друга половина дуелі видалася набагато більш напруженою. “ICOOLA” більше почала діяти відповідно до результату, тому вільних зон у “пекарів”, по суті, не було. Контратаки підопічних Тараса Кузя, який у цьому матчі дебютував на трненерському містку “ICOOLA”, все ж були разючими. В одній із них у власні ворота м’яча зрізав Люблінський, який цим епізодом і встановив остаточний рахунок на табло.

“GTL” – “Копа” (1:0)

Зустріч, яка, попри усі очікування, стала дуже сухою.

“Логісти” хоч і вважалися номінальними фаворитами, але відімкнути замок на воротах “Копи” ніяк не могли. Молоді підопічні Павла Костюка опиралися не на жарт, тому цілком логічно, що перший тайм минув не тільки без голів, але й без особливих гольових нагод.

У другому таймі спрацювала приказка “хто не ризикує – той не п’є шампанського”. Після таймауту під самісіньку завісу гри “GTL” вийшов у гру із п’ятим польовим. Більшість в атаці хлопці Ігоря Романишина розіграли просто бездоганно. Вбивчим моментом скористався досвідчений Кунтий на 39-ій хвилині. Саме цей постріл і став вирішальним у зіткненні.

ФК “Тузяки” – “Подорожник” (3:4)

До своїх перших набраних балів близькими були “Тузяки”, а перемогу все ж вирвали інші дебютанти.

Колектив Богдана Івануся до звітної зустрічі важко вкочувався до сезону. Були дві поразки із розгромними результатами. Цього разу, тим не менш, все йшло за сценарієм команди. Два голи і нібито хороший гандикап. Втім, майже блискавично далося взнаки тасування складу. За дві хвилини Ворона реалізував дві свої можливості, які виникли внаслідок позиційних помилок гравців команди суперника. На перерву пішли за рахунку 2:2.

У другому таймі, попри швидкий м’яч від Шеянова, “фармацевти” все ж своїх опонентів перебігали. Вирішальну роль зіграла довжина лавки. Хет-трик у підсумку від Ворони та ще один гол від Фостяка встановили остаточний результат. Перша перемога в активі “Подорожника”, “Тузяки” натомість поки без очків.

“УФАМ” – “СВ Львів Lemberg Auto” (0:3)

У заключному протистоянні туру “медики” зіграли з “автомобілістами”. Два досить злагоджені колективи, які, певна річ, так просто очки не віддадуть жодному з опонентів.

В очній зустрічі сильнішого, втім, таки потрібно було з’ясувати. Вирішувати це питання дуже хвацько взялися гравці “СВ Львів Lemberg Auto”. На восьмій хвилині Горошко подарував своїй команді перевагу в один м’яч. Попри велику кількість атак та небезпечних ударів, більше голів у першому таймі не було.

Друга двадцятихвилинка видалася більш результативною. М’ячі, тим не менш, продовжили залітати саме до воріт “медиків”. Як наслідок – впевнена перемога Цімермана і компанії.

У новому чемпіонаті Бізнес-ліги конкуренція дуже висока. Про це свідчить навіть факт того, що майже усі колективи уже десь оступилися. Без втрат поки що тільки НАСВ “Штурм” та “GTL”. Ці команди між собою, до речі, зустрінуться у прийдешньому турі, який за традицією очікуємо потираючи руки.

Коментарі

Позначки: