ICOOLA Бізнес-ліга: підсумки четвертого ігрового дня

Новини 26 Червня, 2023 71

ICOOLA Бізнес-ліга: підсумки четвертого ігрового дня

Відбулися матчі четвертого туру ICOOLA Бізнес-ліги Львівщини з футзалу. “СВ Львів Lemberg Auto” вирвав перемогу з рук “пекарів”, “Електроконик” здобув першу звитягу, а НАСВ “Штурм” іде без втрат. Детальніше – у матеріалі прес-служби Асоціації футзалу Львівщини, пише Четверта студія.

Цього разу через перенесення зустрічі “Патруль” – “Тузяки” у турі зіграли лише 5 матчів. Три дуелі провели у середу, ще дві пари колективів зійшлися на майданчику у четвер.

“КІВС in. IT-2” – “Електроконик” (0:5)

Все-таки не можуть наразі юні “айтівці” зачепитися бодай за нічию.

Команда “електрокоників” доволі впевнено здолала своїх юних опонентів. Ще у першому таймі рахунок був доволі значним. Більш досвідчені футзалісти набагато впевненіше реалізували свої нагоди, тому після першої частини двобою – 3:0.

У другому таймі ще два м’ячі від лідерів підсумували протистояння. Хет-триком, до слова, у складі переможців відзначився Музика.

Завдяки такій переконливій грі “Електроконик” здобув першу перемогу у новому чемпіонаті.

“Копа” – “Географ-ЛНУ” (1:3)

Потроху починає набирати хід команда “географів”. Цього разу хлопці Андрія Манька також святкували здобуття трьох залікових пунктів.

Щоправда, очна дуель із “Копою” розпочалася доволі валідольно. Вже на 8-ій хвилині Домарат відкрив лік забитим голам у зустрічі. Від такого нокдауну, тим не менш, футзалісти “Географ-ЛНУ” відійшли доволі швидко. Вже до перерви рахунок був 1:1.

У другому таймі “географи” відзначилися одразу подвійним блискавичним ударом. На 21-ій хвилині Карабин забив свій м’яч, а вже на 22-ій Тимощук збільшив гандикап. Саме тому, по завершенні гри кращий настрій і заліковий доробок був у представників ЛНУ.

“СВ Львів Lemberg Auto” – “Галицька здоба-2” (5:3)

Найбільш драматична гра звітного туру.

“Пекарі” та “автомобілісти” заплели дуже хорошу інтригу. Вже з перших миттєвостей градус та темп матчу були дуже високими. Зійшлися дві атакувальні команди, тому захопливого футзалу слід було чекати. По завершенні першого тайму табло зафіксувало рахунок 2:1 на користь підопічних Сергія Тригубця.

У другій частині двобою відбулася просто грандіозна перестрілка. Довгий час рахунок тримався на позначці 3:3. Все нібито йшло до нічийного підсумку. Проти такого стану справ натомість був Холодницький. Два результативні постріли від універсала на заключній хвилині протистояння перевернули усе з ніг на голову. Космічна кінцівка зіграла на користь “автомобілістів”.

НАСВ “Штурм” – “GTL” (5:2)

Гра зі статусом “центральної”. Ще раз нагадаємо, що до очного поєдинку очків ці колективи ще не втрачали.

Дуель розпочалася максимально жваво. Вже на перших секундах голом відзначився Кунтий. Здавалося б, що зараз “логісти” візьмуть на правах більш досвідчених усе під свій контроль і будуть спокійно вести гру. Втім, “штурмівці” вкотре у цьому сезоні показали власну кусючість і вміння швидко повертати собі м’яч та розгортати вбичі контратаки. Два поспіль такі випади завершував гольовими ударами Чуцький. Ще одного разу відзначився Литовченко. На перерву команди пішли за рахунку 3:1.

У другому таймі НАСВ “Штурм” продовжив нав’язувати супернику свій футзал. Зробити це вдалося дуже непогано, адже перемогу у підсумку святкували саме підопічні Володимира Гульоватого.

“GTL” зазнав першої поразки. Щодо “штурмівців”, то команда продовжує виключно перемагати.

“Подорожник” – “УФАМ” (1:2)

Зустріч, яка тримала в напрузі до останніх секунд.

Хоча розпочалося все у доволі розміреному темпі. Жодна з команд не квапилась іти вперед, тому цілком логічним підсумком першого тайму була б нічия. Тим не менш, наприкінці 20-ти хвилинки Фостяк таки вивів “фармацевтів” уперед.

Далі була перерва, а після неї вже “медики” почали більше створювати поблизу воріт Вісьтака. Моментів насправді не бракувало, але гол прийшов тільки на 29-ій хвилині, коли Хвалько реалізував свій шанс. Після цього у грі знову запанувало гольове затишшя. Емоцій, втім, не бракувало. Було чимало штовханини, боротьби та пошуків ігрових взаємодій. Коли здавалося, що от-от пролунає сирена, свій м’яч забив Терлецький. Цей епізод трапився за 10 секунд до завершення гри. Вже невдовзі остаточний рахунок було зафіксовано.

Завдяки пізньому голу “УФАМ” вирвав дуже важливу для себе перемогу.

З повними записами матчів та флеш-коментарями гравців по завершенню поєдинків, а також короткими оглядами найгостріших моментів кожної гри можете ознайомитись, відвідавши наш YouTube-канал.

Коментарі

Позначки: