І вчора, і позавчора були обстріли: що кажуть мешканці Золотого про розведення сил

Новини 30 Жовтня, 2019 354
Російські війська на Донбасі. Фото: відкриті джерела.

Російські війська Фото: відкриті джерела.

Більшість місцевих мешканців не розуміють, що таке розведення сил у Золотому-4, і які наслідки воно може мати. Зокрема, люди не розуміють, чого тривають обстріли з боку бойовиків.

Про це повідомила кореспондентка “Прямого” Анастасія Міщенко з Золотого-1.

“На територію Золотого-4, яке знаходиться за 5-7 від Золотого-1, ми не змогли потрапити через те, що діє особливий пропускний режим. І діятиме він аж до 1 листопада, тому представники ЗМІ не зможуть потрапити на територію Золтого-4 (де відбувається відведення українських військ – ред.)”, – зазначила кореспондентка.

Їй також вдалося опитати місцевих мешканців щодо розведення сил у Золотому.

“Ніхто не відчуває поки цього розведення. Крім того, що міліція усюди, все перерили, перекрили – більше нічого. Що таке розведення? Я не знаю. Розвели – не розвели… Ніхто ж не знає, хто куди розвівся”, – заявив один з мешканців Золотого-1.

“У нас розвели війська. Що буде з тим населенням, що проживає у Золотому-4? Як це буде відбуватися, хто буде там? Чи будуть якось захищати те місцеве населення? Тому, що війська розвели, ЗСУ там немає… Що буде з населенням далі? Ми цього не розумієм, нам ніхто нічого про це не казав. Жодного разу нам не пояснили цього. Обстріли ще йдуть. І вчора були обстріли, і позавчора були обстріли…” – заначила ще одна місцева мешканка.

Коментарі

Позначки: , , ,