HBO опублікував тизер нового сезону серіалу “Пліткарка” (ВІДЕО)

Новини 02 Червня, 2021 152

На Львівщині зніматимуть історичний фільм

Стрімінговий сервіс HBO Max опублікував перший тизер перезапуску серіалу “Пліткарка”. Режисером картини є 25-річна Карина Еванс, а сценаристом – Джошуа Сафран.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Прямий.

За сюжетом, події розгортаються через дев’ять років, після фіналу шостого сезону з історіями фешн-міленіалів з Верхнього Іст-Сайда.

“Серени ван дер Вудсен, яку грала Блейк Лайвлі, у новій “Пліткарці” не буде”, – відзначили автори проєкту і додали, що “серіал покаже, як ми змінилися з розвитком соцмереж”.

Художником з костюмів у продовженні серіалу є Ерік Дамано, і він каже: “Самоідентифікація, прийняття себе і різноманітність – наші ключові теми, і я можу сказати, що це вкрай відрізнятиметься від тієї “Пліткарки”, яку ми знали. Наші герої вбрані в речі не тільки класичних брендів, а й багатьох нових. З упевненістю можу сказати, що будуть Chanel і Ferragamo, яких ми об’єднаємо з Balenciaga і Staud”.

У продовженні “Пліткарки” знімаються Емілі Елін Лінд, Вітні Пік, Джейсон Ґотей, Джонатан Фернандес, Елі Браун, Таві Гевінсон, Томас Доерті.

Відомо, що новий сезон матиме до десяти серій.

Нагадаємо, що про зйомку нових серій “Пліткарки” стало відомо у 2019 році.

Оригінальна “Пліткарка” була заснована на популярній однойменній серії романів письменниці Сесілі фон Цигезар. Серіал виходив з 2007 по 2012 рік на каналі The CW і розповідав про життя багатих підлітків в Нью-Йорку, яке затьмарює сайт “Пліткарка” зі скандалами й чутками.

Коментарі

Позначки: