Гурт Антитіла ремонтує танки

Новини 29 Листопада, 2022 188

Гурт Антитіла ремонтує танки

Благодійний Фонд «Антитіла» на чолі з музикантами популярного гурту оголосив новий збір коштів на ремонт трофейної бронетехніки, здобутої підрозділами Збройних Сил України, для повторного її використання проти ворога.

«Волонтерство з 2014 року є невід‘ємною частиною як життя гурту Антитіла, так і нашої творчості».

Поки певні митці визначали свою позицію до 24 лютого 2022 року, дозволяючи творити контент для країни агресора, виступаючи на площах міст, які сьогодні випускають ракети на український Херсон, Запоріжжя, Харків, Дніпро, позиція гурту Антитіла була і залишається єдиною від заснування – 2008 року. А з 2014 – закріплена конкретними діями.

«Сьогодні наша справа продовжується в діяльності нашого благодійного фонду і забезпеченням військового фронту життєво необхідними речима. Усі наші ресурси в тилу та на передовій спрямовані лише на одне – ворог має бути знищений», – діляться музиканти гурту у своїх соцмережах.

Мова йде про танки, БТР, БМП, тягачі, самоходні артилерійські установки та іншу техніку, яка стає на службу українських батальйонів і бригад. Оскільки кількість одиниць такої техніки дедалі зростає – виникає потреба в її ремонті та технічному обслуговуванні.

Фондом АНТИТІЛА вже поновлено більше 100 автівок, 1 трофейний МТ-ЛБ, два танкових двигуни. І тепер ми з однодумцями, що мають золоті руки, беремось за важку техніку у великих об’ємах.

АНТИТІЛА оголосили про запуск окремого довготоривалого проєкту під назвою «Ремонт для ЗСУ».

Музиканти не називають фінальну суму збору. Адже це – постійнодіючий проєкт. Чим більше буде зібрано – тим більше танків та іншої техніки буде повернуто в стрій. В даному випадку ваші донати – це снаряди, випущені по окупанту з відремонтованої броні.

Гурт Антитіла ремонтує танки

Гурт Антитіла ремонтує танки

Нещодавно фонд закрив збір на 6 мільйонів гривень. Кошти направлено на закупівлю антидронових комплексів, які найближчим часом відправляться на фронт.

А вже з 12 по 25 грудня, у Львові, відбудеться виставка музею гурту Антитіла, де будуть представлені колекційні речі, які гурт збирав протягом 14 років творчості , а також трофеї, здобуті на війні. Деякі експонати можна буде придбати. Виручені кошти будуть спрямовані на потреби ЗСУ.

Благодійний Фонд «Антитіла» – некомерційна благодійна організація, заснована в Києві музикантами популярного українського гурту «Антитіла». Самі музиканти залишаються бійцями 130 батальйону сил ТРО ЗСУ, але відповідно до наказу Головнокомандувача Валерія Залужного – не виходять безпосередньо на бойові завдання.
Фонд займається опікою над дітьми загиблих героїв, а волонтери фонду мають регулярні поїздки на передові позиції із забезпечення ЗСУ.

Коментарі

Позначки: