Гримак не хоче виконати бажання Козицького

Новини 14 Лютого, 2022 104

Завтра президія Львівської обласної ради визначить дату проведення сесії

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак завтра, 15 лютого, ініціює скликання президії обласної ради, на якій буде призначено дату проведення сесії ЛОР.

Про це Ірина Гримак заявила під час брифінгу за підсумками розширеної наради з питань територіальної оборони, пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОР.

За її словами, першим у порядку денному має бути розгляд питання про заслуховування стану готовності територіальної оборони Львівської області. Адже і депутатів, і мешканців області цікавить питання, наскільки готові різні підрозділи, які відповідають за територіальну оборону, захист життя, здоров’я та майна громадян в умовах можливої надзвичайної ситуації. Тож голова ради дала доручення постійній комісії з питань правоохоронної, антикорупційної діяльності та військових формувань під час засідання завтра напрацювати відповідний проєкт рішення та спільно з підрозділами обласної державної адміністрації знайти додатковий  ресурс для фінансування територіальної оборони.

«Є звернення щодо виділення приміщення, уже надійшли певні розрахунки щодо фінансування перших необхідних потреб територіальної оборони Львівщини», – повідомила Ірина Гримак і додала: «Сьогодні Львівщина – це той регіон, в якому дбають про кожного мешканця і тих, хто прибуває сюди. Усі органи влади працюють злагоджено.

Я дякую за підтримку депутатам обласної ради, головам фракцій, які сьогодні за моєю ініціативою прибули для обговорення важливих питань в обласну раду. Зокрема, щодо готовності установ та організацій, комунальних закладів, стратегічних об’єктів, які в умовах надзвичайних ситуацій виконують свої завдання, забезпечують життєдіяльність області. Маємо зробити все для того, щоб не сіяти паніку та основне – правильно комунікувати з нашими громадами, мешканцями та доносити правдиву та оперативну інформацію про можливі виклики та загрози», – наголосила голова ЛОР.

Нагадаємо, Козицький ініціював проведення позачергової сесії 15 лютого.

Коментарі

Позначки: ,