Гримак через хворобу не поїхала до Києва

Новини 17 Січня, 2022 794

Голова Львівської облради Ірина Гримак через хворобу не поїхала до Києва.

Як пише Четверта студія, про це йдеться у повідомленні Гримак у Фейсбуці.

“Нині у Києві чимало мешканців Львівщини, зокрема, й моїх однопартійців, які засвідчили особисту підтримку п’ятому Президенту України Петрові Порошенку.

З Петром Порошенком в українців асоціюються важливі спогади про входження України в спільноту європейських демократичних держав, про важливі політичні, економічні реформи та досягнення, які змінили нашу країну на краще, про безкомпромісне відстоювання територіальної цілісності на незалежності нашої держави.

Завдяки політиці Президента Петра Порошенка, а також злагодженим діям його команди в регіоні на чолі з Олегом Синюткою у 2014-2019 роках, Львівщина вперше за всі тридцять років незалежності стала одним з лідерів регіонального розвитку України. Я пишаюсь тим, що була дотична до цих перемог.

Нині через хворобу не можу особисто бути в Києві, але я разом з вами в Жулянах і під судом, і вірю, що спільно нам вдасться відстояти важливі політичні та економічні здобутки незалежності, і не допустити згортання демократичних процесів в Україні”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: ,