Грузія обмежила виконання міжнародних авіарейсів до кінця вересня

Новини 19 Серпня, 2020 391

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Агентство цивільної авіації Грузії повідомило про продовження обмежень на міжнародні авіарейси до 30 вересня 2020 року. Таке рішення уряд країни зафіксував в постанові №322 Про введення заходів ізоляції та карантину.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє backpackers.com.

«При прийнятті рішення про поступове відновлення авіасполучення до уваги братиметься епідеміологічна ситуація», – заявили в агентстві.

Регулятор порадив пасажирам не бронювати авіаквитки на авіарейси, виконання яких не схвалено владою.

На даний момент Грузія дозволила виконувати регулярні польоти тільки за трьома міжнародними маршрутами – з Тбілісі в Мюнхен, Париж і Ригу. Ці рейси обслуговують авіакомпанії Lufthansa, Air France і airBaltic.

Перші дві також літають до Києва, проте на даний момент не пропонують можливості стикувань з рейсами в Грузію.

Раніше Грузія планувала відновити міжнародне авіасполучення з 1 липня, проте потім кілька разів переносила цей термін.

Зараз в’їзд громадян України в Грузію з туристичною метою заборонений. За даними довідника консульської служби МЗС України, з 8 липня громадяни України можуть в’їжджати до Грузії у справах бізнесу на запрошення грузинських компаній.

Для отримання дозволу на в’їзд необхідно подати заявку на урядовому сайті. Після в’їзду до Грузії українці повинні пройти 14-денний карантин або для його уникнення кожні 72-години виконувати ПЛР-тестування на коронавірус.

 

Коментарі

Позначки: , , ,