Громади Львівщини закликають не зволікати з поданням заявок на програми з конкурсною складовою

Новини 17 Квітня, 2021 69

Бюджет Львівщини у першому кварталі перевиконано на 40 млн грн

Під час традиційної наради у Львівській обласній раді головам громад Дрогобицького, Стрийського, Самбірського районів представили конкурсні можливості Асоціації «Єврорегіон Карпати-Україна». Зокрема, виконавча директорка Асоціації Галина Литвин нагадала присутнім про те, що до 30 квітня триває прийом заявок на Конкурс ініціатив місцевих карпатських громад у рамках спільного з Міністерством регіонального розвитку  проєкту “Карпатська мережа регіонального розвитку”.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОР.

Вона розповіла про основні умови конкурсу та наголосила на тому, щоб громади не зволікали і подавали свої конкурсні пропозиції завчасно.

Також вона розповіла про конкурси освітніх, культурних і медійних обмінів у рамках програми “Змінимо країну разом”, які передбачають налагодження міжрегіональних контактів та втілення спільних ініціатив між громадами  Львівської та Закарпатської та партнерами з Луганської, Донецької, Харківської, Запорізької, Дніпропетровської, Сумської областей.

Голова комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Володимир Квурт наголосив, що він упевнений, що громади Львівщини будуть ініціативними  й активно братимуть участь у цих конкурсах.

Окрім того, він повідомив, що у конкурсі місцевих ініціатив, який проводить обласна рада, станом на зараз уже завершена робота експертної комісії і здійснена оцінка проєктів.

«Є сподівання, що до кінця квітня ми уже отримаємо перелік потенційних переможців та зможемо їх затвердити на Конкурсній раді. Також він нагадав, що до 26 квітня триває прийом заявок на другий напрямок Програми регіонального розвитку, який передбачає реалізацію міжмуніципальних проєктів на суму від 1,5 млн грн», – зазначив Володимир Квурт.

Коментарі

Позначки: , ,