«Грінера» хоче зайнятись сміттєвим полігоном в Новому Роздолі

Новини 31 Січня, 2020 556

Сьогодні, 30 січня, на сесії Новороздільської міської ради представники компанії «Грінера» виступили перед депутатами з пропозицією впорядкувати сміттєвий полігон та, в перспективі, облаштувати комплекс з переробки, утилізації та захоронення твердих побутових відходів. Про це повідомив нардеп Тарас Батенко, пише Четверта студія.

«Вважаю, що дане питання повинно бути донесено до громади міста Новий Розділ та навколишніх населених пунктів Миколаївського району, які також увійдуть до майбутньої міської ОТГ. Важливо, щоб рішення було прийнято за безпосередньої участі місцевих мешканців, щоб не повторилася ситуація, яка паралізувала місто у 2013 році, коли підприємство «Еко-Світ» оголосило новороздільцям «сміттєву війну».

Тоді для вирішення цієї проблеми нами було залучено кошти з державного бюджету в місто для закупівлі техніки та контейнерів насамперед для захисту населення від неякісних послуг і тарифного шантажу монополістів-заробітчан.

Компанія “ГрінЕра Україна” хоче зайти на міський полігон ТПВ у Новому Роздолі. Сьогодні після сесії міської ради…

Опубліковано Тарасом Батенком Четвер, 30 січня 2020 р.

Моя позиція щодо цього питання принципова та одностайна, ми не дали перетворити місто обласного значення на новий полігон: Грибовичі-2, так і зараз продовжимо відстоювати позицію громади Розділля, щоб не наражати життя та здоров’я мешканців Нового Роздолу і прилеглих сіл на небезпеку, та тим самим знизити інвестиційну привабливість регіону Розділля», – наголосив Тарас Батенко.

Коментарі

Позначки: ,