“Гра престолів” і НАЗК: Google назвала ТОП-10 запитів українців

Новини 12 Грудня, 2017 106

Google Україна опублікувала ТОП-10 запитів українців у 2017 році в популярній пошуковій системі

“У першій десятці топ-запитів відразу 5 серіалів і два ТБ-шоу, а найпопулярнішим пошуковим запитом року в Google Україна став “Фізрук 4 сезон”. На 2-ій позиції новий сезон реаліті-шоу “Холостяк”, а на 3-ій – НАЗК (Національне агентство з питань запобігання корупції)”, – повідомляє видання Hi-tech.

Крім того, українських користувачів Google цікавили нові фільми 2017 року, анонімайзер, сьомий сезон серіалу “Гра престолів” і конкурс “Євробачення”, який цього року проходив у Києві.

У категорії “Персона” українці найчастіше шукали інформацію про Діану Шуригіну. Відразу за нею йдуть померлі цього року Михайло Задорнов і Дмитро Мар’янов. У 2017 році українські користувачі також запитували у Google про українських співаків Катю Чілі і Сергія Бабкіна, політиків Дональда Трампа і Міхеїла Саакашвілі.

Лідером у категорії телевізійних шоу став сьомий сезон реаліті-шоу “Холостяк”, а серед серіалів українці найчастіше шукали нові сезони комедії “Фізрук” і фентезі-драми “Гра Престолів”.

Серед фільмів цього року українців найбільше зацікавила нова частина франшизи “Форсаж 8”. Загалом, продовження популярних фільмів займають вісім позицій у першій десятці, а ще два фільми – це рімейки: нова версія “Воно” за романом Стівена Кінга і кіноверсія популярного серіалу 90-х “Рятувальники Малібу”.

У категорії “Купівля року” у 2017 році переможцем став спінер; також українці цікавилися придбанням квитків на потяг, останніх моделей iPhone, іграшок бейблейд і біткойна.

Як повідомлялося, раніше Google також назвав найпопулярніший музичний кліп в Україні у 2017 році – “Тане лід” групи “Гриби”.

Коментарі

Позначки: ,