Гонтарєва збагатить Коломойського на 2305 грн 20 копійок

Новини 02 Квітня, 2020 356

Фото: 24 Канал

Бізнесмен Ігор Коломойський виграв суд у екс-голови НБУ Валерії Гонтаревої у справі про захист його честі, гідності і ділової репутації. 

Про це пише «Четверта студія» з посиланням на УНІАН.

“Позов Коломойського Ігоря Валерійовича до Гонтаревої Валерії Олексіївни, Товариства з обмеженою відповідальністю “Київський інститут проблем управління імені Горшеніна” про захист честі, гідності та ділової репутації – задовольнити в повному обсязі”, – йдеться в ухвалі Шевченківського районного суду м. Києва за 30 березня.

“Визнати недостовірною та такою, що порушує особисті немайнові права Коломойського Ігоря Валерійовича інформацію, поширену 18 вересня 2019 р. на веб-сайті lb.ua  за адресою в мережі Інтернет  https://lb.ua/news/2019/09/18/437580_valeriya_gontareva_vsya_brigada.html в інтерв’ю Гонтаревої Валерії Олексіївни під заголовком: “Валерия Гонтарева: “Вся эта бригада, они не просто травят меня, но делают это нагло и еще стебутся (…)”, – ухвалив суд.

Також суд вирішив стягнути з Інституту Горшеніна і Гонтаревої в рівних частках на користь Коломойського судовий збір в розмірі 2305,20 грн.

Нагадаємо, екс-голова Нацбанку восени 2018 року покинула Україну і перебуває в Лондоні. В ніч на 17 вересня будинок Гонтаревої під Києвом підпалили. Екс-глава НБУ пов’язала це з ще двома інцидентами, які відбулися раніше: ДТП, в якій її збила машина і підпалом автомобіля її невістки в Києві.

 

Коментарі

Позначки: , ,