Гонгадзе розповіла, що треба зробити Зеленському для зустрічі з Байденом (ВІДЕО)

Новини 18 Березня, 2021 1 232

Мирослава Гонгадзе. Фото - detector.media

Президенту України Володимиру Зеленському доведеться виконувати раніше задекларовані кроки по реформуванню судової системи та боротьбі з олігархами, щоб налагодити стосунки з Білим Домом і Джо Байденом.

Про це в ефірі Прямого заявила головна редакторка і керівниця української служби “Голос Америки” Мирослава Гонгадзе, пише Четверта студія.

“Україна стала токсичною у Сполучених Штатах за певний проміжок часу – в період імпічменту та в останній період перебування Дональда Трампа при владі. Зрозуміло, що це трошки затьмарює стосунки між США та Україною. Але все ж таки недаремно в цьому звіті (розвідки США – ред.) чітко зазначається, що уряд України не мав відношення до втручання в американські вибори, а лише агенти Росії на території України. Це недаремно зафіксовано у звіті”, – сказала журналістка.

Гонгадзе додала, що Зеленському треба виконати раніше задекларовані кроки, зокрема щодо боротьби з олігархами, щоб налагодити довіру з США.

“Зараз адміністрації президента Зеленського доведеться налагоджувати довіру з Білим домом і з президентом Байденом. Якщо Зеленський буде робити ті кроки, які він уже задекларував, а саме реформа судової системи, питання деолігархізації та інших кроків щодо реформ, то думаю, що дзвінок між президентом Байденом і президентом Зеленським відбудеться. Сполучені Штати будуть підтримувати Україну. Сьогодні існує залізобетонна підтримка України у США. І Україні треба дуже сильно постаратися, тобто нічого не зробити для того, щоб втратити цю підтримку”, – зазначила Гонгадзе.

Коментарі

Позначки: , ,