Гончарук повідомив, що Зеленський давно знаходиться у “інформаційному карантині”

Новини 14 Травня, 2020 1 521

Зеленський у Трускавці, 03.08.19, фото: 4studio

Екс-прем’єр-міністр Олексій Гончарук, описуючи перший рік президентства Володимира Зеленського, повідомив, що команда глави держави на той час складалася з 3 типів людей: за зміни, за президента і за себе.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на “Прямий”, про це Гончарук написав у Facebook.

“Перший тип членів команди просував ідеї та боровся за зміни. Зараз їх залишилось дуже мало. Другий тип людей турбувався найперше за те, щоб не нашкодити президенту. Це найближчі до нього люди. Майже сім’я. Третій тип людей — пристосуванці, які використали президента як соціальний ліфт. Вони уникають “непопулярних тем”, будують або свої годівнички, або відпрацьовують чи нарощують собі “рейтинг”. Таких переважна більшість”, – зазначив екс-прем’єр.

Гончарук також припустив, що Зеленського “помістили в інформаційний карантин”. Його продовжують вводити в оману, що спонукає до прийняття суперечливих рішень. А започаткованим урядом Гончарука позитивним змінам тепер якщо не “дали задню”, то принаймні поставили на паузу.

“Наразі ж спостерігаємо відсутність системного підходу до будування відносин між державою та українцями”, – написав Гончарук.

Експрем’єр додав, що турборежим має плюси і мінуси. Він дає можливість швидко провести необхідні зміни, а потім поступово виправляти дрібні недоліки, яких на такій швидкості неможливо уникнути, а також працювати з негативними ефектами.

Коментарі

Позначки: ,