Гончаренко викликав Арахамію на дебати

Новини 14 Липня, 2020 1 325
Олексій Гончаренко

Олексій Гончаренко

«Європейська Солідарність» вважає кричущою некомпетентністю зняття коштів з виборів при формуванні фонду боротьби з коронавірусом, адже їх все одно доводиться повертати. Про це опозиція попереджала владу ще в березні.

Про це заявив народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Олексій Гончаренко під час пленарного засідання Верховної Ради, пише Четверта студія.

«Три місяці тому ми казали, що не можна забирати гроші з виборів, бо їх доведеться повертати. Забрали – це повна непрофесійність. Звичайно зараз треба повертати. Якщо ми кажемо про місцеві вибори, то треба спочатку підвести підсумки тих виборів, які завершилися рік тому. Ви всі «Слуга народу» отримали монобільшість і повну владу в країні. Які результати ви продемонстрували людям?» – сказав політик.

Олексій Гончаренко нагадав, що серед передвиборчих лозунгів «Слуги народу» було оновлення влади порядними і професійними людьми, а в результаті «привели ґвалтівника, фальсифікаторів, корупціонерів, маніпуляторів».

«Кому ви служите? Точно не народу. Олігархам?» – запитав народний депутат.

Також він наголосив, що неприпустимою є ініціатива зі зняттям обмеження з зарплат топ-чиновників.

«А сьогодні в порядок денний Зеленський ставив питання про те, щоб зняти обмеження по зарплатах для топ-посадовців, для декількох тисяч людей, щоб вони знов отримували сотнями тисяч гривень. Ось кому ви насправді служите. Прийшов час відповідати за все, що ви обіцяли», – зазначив Гончаренко.

Крім цього, він викликав лідера фракції «Слуга народу» Давида Арахамію на дебати.

«Я викликаю вас на дебати, щоб ви розповіли, що ви зробили за рік. Прийшов час відповідати», – закликав політик.

Коментарі

Позначки: , ,