Гончаренко уже задав Зеленському 5 запитань

Новини 13 Жовтня, 2020 735

Фото з відкритих джерел. Ілюстрація: ZIK

Зеленський задумав референдум? Буквально щойно Зеленський ошелешив новою “креативною” ідеєю: в день виборів провести ще й всенародне опитування з “5 важливих питань”. Яких наразі не повідомляють, від чого ситуація стає ще гіршою.

Як пише «Четверта студія», так прокоментував у Telegram  народний депутат України від «Європейської Солідарності» Олексій Гончаренко анонсоване президентом України Володимиром Зеленським всеукраїнське опитування, яке будуть проводити у день виборів.

«Пане Зеленський, у мене з цього приводу є 5 важливих запитань до вас: ― Що це взагалі таке? – Хто це все придумав? – З якою метою? – Ви розумієте, що це незаконно? – Що ви зібралися цим “референдумом” легалізовувати? Імітація “народовладдя” і “референдумів” ― не дарма улюблена тема Кремля і того ж Медведчука. Справжню “думку народу” ніхто питати не буде. Таким чином просто намагаються просунути ідею, на яку ніколи не погодиться парламент. Легалізація бойовиків? Вступ України в ОДКБ? Пожиттєве президенство Зеленського? Там може бути все що завгодно, тому що це питання ніяк не регулюється наразі, але видимість народної підтримки буде забезпечена», – зазначає Гончаренко.

Як повідомлялося, Зеленський під час карантину оголосив всеукраїнське опитування.

Коментарі

Позначки: , , ,