Голову Львівської ОДА впіймали у незвичному кадрі із мером Дрогобича (ФОТО)

Новини 05 Січня, 2022 1 318

фото ЛОДА

Голову Львівської ОДА Максима Козицького впіймали у незвичному кадрі із мером Дрогобича.

Як пише Четверта студія, фотографія розміщена на сторінці Львівської ОДА у Фейсбуці.

фото ЛОДА

“Нащо я це фото запостила?)) Ну, вопєрвих, ето красіво… (с)”, – пише у Фейсбуці журналістка Вікторія Балицька.

Вона додає, що “як би тако раптом треба було обрати собі лише одну сторінку в фб, за якою можеш слідкувати, то можна сміло обирати сторінку ЛОДА. Там зажди є чим розважитися)”.

Також Балицька дивується, навіщо на відкритті ЦНАПу молебень.

“Мені в голові не вкладається нашо на відкриття ЦНАП молебень”, – пише журналіст.

Нагадаємо, сьогодні, 5 січня, у Дрогобицькій територіальній громаді дали старт роботі нового сучасного Дія Центру «Документ-Сервіс Дрогобич». Мешканці зможуть отримати понад 400 адміністративних послуг.

Будівництво об’єкта розпочали у 2018 році. Так, упродовж трьох років, 2018-2020, підрядна організація провела земляні роботи, залила фундамент, вимурувала стіни першого поверху та провела його перекриття, підвели мережі каналізування.

Сьогодні Дія Центр «Документ-Сервіс Дрогобич» – це сучасна двоповерхова будівля. На першому поверсі знаходиться рецепція та зал очікування з дитячою зоною, зал обслуговування абонентів (фронт-офіс), громадська приймальня (бек-офіс), система електронної черги, адміністративні кімнати. Приміщення другого поверху – це два конференц-зали, гардероб для відвідувачів, зал для коворкінгу та серверна.

Коментарі

Позначки: , , , ,