Головний лікар Жовківської районної лікарні Орест Бакум робив довідки для ухилянтів

Новини 16 Травня, 2022 657
Головний лікар Жовківської районної лікарні Орест Бакум робив довідки для ухилянтів

Головний лікар Жовківської районної лікарні Орест Бакум робив довідки для ухилянтів

Правоохоронці затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України під час одержання неправомірної вигоди

Як встановили слідчі поліції Львівщини спільно з оперативниками Управління Служби безпеки України у Львівській області, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, затриманий, зловживаючи службовим становищем, одержав неправомірну вигоду у військовозобов’язаного чоловіка за оформлення медичної документації, яка надає тому право уникнення мобілізації у Збройні сили України та право на безперешкодний виїзд за межі держави в умовах воєнного стану.

Про це повідомляє Поліція Львівської області, пише “Четверта студія”.

Свої «послуги» головний лікар однієї з комунальних лікарень Львівської області оцінив в одну тисячу доларів США. Правоохоронці затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України під час одержання неправомірної вигоди.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Проводяться слідчі дії.

Як стало відомо ІВ Четверта студія із власних джерел, йдеться про головного лікаря Жовківської районної лікарні Ореста Бакума.

Коментарі

Позначки: ,