Головною причиною зростання кількості хворих на заході України є богослужіння, – МОЗ

Новини 30 Липня, 2020 1 909

Фото: "Моя Вінниця"

Другою основною причиною є громадський транспорт, а також переміщення людей у зв’язку з відпочинком

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов назвав основні причини зростання кількості хворих на COVID-19 на заході України.

Як пише «Четверта студія»,  прес-служба Офісу президента повідомляє, що про це він сказав під час традиційної селекторної наради під головуванням президента України Володимира Зеленського.

Як зазначається у повідомленні, адаптивний карантин може стати більш дієвим для контролю поширення коронавірусної інфекції в країні. Про це повідомили під час традиційної селекторної наради під головуванням Президента України Володимира Зеленського.

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов поінформував, що головною причиною зростання кількості хворих на заході України, особливо в селах, є богослужіння. Такі результати показали епідеміологічні розслідування. Другою основною причиною є громадський транспорт, а також переміщення людей у зв’язку з відпочинком. Крім того, міністр повідомив, що велика кількість людей хворіє безсимптомно, таким чином формуючи імунітет.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль наголосив, що зараз фіналізується узгодження співпраці з правоохоронними органами, які допомагатимуть впроваджувати епідеміологічний контроль за правилами адаптивного карантину.

«Сподіваюся, що це буде найбільш ефективний спосіб», – зазначив очільник уряду.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,