Голова Яворівської РДА Ярослав Коминський призначив нового заступника (ФОТО)

Новини 26 Травня, 2021 1 162
Голова Яворівської РДА Ярослав Коминський призначив нового заступника

Голова Яворівської РДА Ярослав Коминський призначив нового заступника

26 травня голова Яворівської райдержадміністрації Ярослав Коминський провів апаратну нараду з керівниками відділів та структурних підрозділів райдержадміністрації.

Про це повідомляє прес-служба Яворівської РДА, пише “Четверта студія”.

На нараді були присутні: голова районної ради Микола Романюк, перший заступник голови райдержадміністрації Зоряна Мірило, заступник голови Володимир Дзюнька, заступник голови Андрій Тиндик, керівник апарату Ірина Кравчук.

На початку наради Ярослав Коминський представив заступника голови Яворівської районної державної адміністрації Андрія Тиндика, призначеного розпорядженням голови Яворівської районної державної адміністрації Ярослава Коминського від 19 травня 2021 року № 48/03-06 “Про призначення на посаду заступника голови райдержадміністрації Тиндик Андрія Богдановича “.

Під час наради кожен керівник структурних підрозділів та відділів ознайомив з поточною роботою підрозділу і відділу та планами на найближчий час.

Начальник відділу документообігу, організаційної роботи та контролю апарату райдержадміністрації Наталія Ханас проінформувала про те, що станом на 24.05.2021 року у райдержадміністрації зареєстровано 829 вхідних документів, а у журналі реєстрації створених установою документів зареєстровано – 1592 листи.

Начальник фінансового управління райдержадміністрації Ірина Масюк інформувала про те, що станом на 21.05.2021 року до загального фонду районного бюджету надійшло 415, 4 тис.грн, при плані 487, 5 тис. грн, або виконання становить 85,2%.

Варто зауважити, станом на сьогодні структурними підрозділами районної державної адміністрації забезпечено в повному обсязі виконання поставлених завдань у дорученнях, протоколах нарад та розпорядженнях голови Львівської обласної державної адміністрації.

На завершення апаратної наради головою райдержадміністрації було надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів та звернуто увагу на їх повноваження, які покладені на них відповідно до чинного законодавства.

Коментарі

Позначки: , ,