Голова Львівської обласної організації Конгресу українських націоналістів Микола Посівнич підтримав Олега Синютку (ВІДЕО)

Новини 03 Листопада, 2020 468

Фото: Олег Синютка

Голова Львівської обласної організації конгресу українських націоналістів Микола Посівнич підтримав Олега Синютку як кандидата на посаду голови Львівської ОТГ.

Про це йдеться у відеозверненні, пише “Четверта студія”.

За словами Миколи Посівнича, для того, щоб Львів був україноцентричним, нам потрібно у другому турі підтримати кандидата від “Європейської Солідарності” Олега Синютку.

“Шановні львів’яни, ми стоїмо перед вибором міського голови Львова, напередодні другого туру. Для того, щоб Львів був україноцентричним, нам потрібно у другому турі зробити правильний вибір. 100 років боротьби за українську державність є нашим уроком.. Ми не повинні знову втратити шанс, бо шанс вдається не тільки зі зброєю у руках, але й голосами за успішний розвиток Львова.

Львів завжди був мотором для всієї України. Ми повинні зробити вибір з трьома “п” – це професіоналізм, патріотизм і порядність. Саме ці якості повинні стати близькими для майбутнього голови. І саме таким є Олег Михайлович Синютка,  за 15 років своєї робити він показав на що здатний. Львів повинен обрати Олега Синютку, і його кандидатура повинна стати тим рушієм, який змінить місто”, – наголосив Микола Посівнич.

Коментарі

Позначки: , , ,