Голосування за Садового нічим не відрізняється від голосування за Верещук чи Бужанського, – блогер

Новини 10 Серпня, 2020 694

Скриншот ілюстрації: ФБ/Mason Lemberg

Блогер Mason Lemberg  опублікував на своїй сторінці у ФБ, особисте бачення концепції місцевих виборів в Україні.

Як пише “Четверта студія”, у своєму дописі блогер  Mason Lemberg, зокрема, наголошує на тому, що “на вибори йти потрібно”, “потрібно голосувати за ЄС і за тих, хто в реальній опозиції до цієї влади”, а також, що  “ці вибори мають стати виборами для очищення”.

Текст блогера, оприлюднений на його сторінці у ФБ, надаємо повнотекстово:

Про місцеві вибори
Концептуально

Перше:
Не треба тішити себе тим, що щось суттєво зміниться після місцевих виборів.
Ні, нічого суттєво не зміниться.
На жаль, від обрання Івана в районну раду Бердичівського району, ситуація в країні не виправиться.
Цей факт не спричинить відставку Зелі, цей факт не спричинить зменшення кількості ідіотів і повій в найвищому законодавчому органі.

Друге:
На вибори йти потрібно.
І потрібно голосувати за ЄС. Точніше не тільки за ЄС, а й за тих, хто є в РЕАЛЬНІЙ ОПОЗИЦІЇ до цієї йораної влади. Тому голосувати потрібно і за Кличка, і за Філатова і за інших опозиційних кандидатів тих міст, де ЄС шансів не має.
І не тому що Кличко чи Філатов чи Синютка чи хтось інший принесе великі зміни. Не принесе! Їм не дадуть! У всякому разі будуть серйозно цьому противитися.
Але це єдиний спосіб захистити ваше місто і регіон від прогнивання, від скочування в зелену трясовину брехні і деградації, коли вигороджуючи сцаря місцеві зелені ушльопки будуть приховувати реальний стан речей, не будуть озвучувати проблеми міст, доводячи ситуацію до катастрофи.
Таких прикладів на державному рівні безліч. Коли чиновники, намагаючись сподобатись сцарю, своїми ініціативами вбивають підприємництво, садять невинних людей в тюрми, руйнують цілі галузі економіки ітд.
Якщо мазохісти проголосують за цих утирків і на місцевих виборах, то перенесуть то все лайно і на рівень своїх міст і сіл. Бо ж не можна буде тоді погано говорити про Володимира Олександровича, який обіцяв побудувати аепорт в Дніпрі – і не дав ні копійки, який не відреагував на повінь. Тобто, проблеми регіонів залишаться проблемами регіонів, навіть без озвучення, бо то ж на рейтінгі впливає…
Тобто, головне завдання на місцевих виборах – захистити власні громади від прогнивання в цьому зеленому силосі, одобрямсі і сцарєвихвалянні.

Третє:
Теж головне і не менш важливе завдання місцевих виборів – показати всім, в першу чергу самим собі, що обмануте суспільство вже наїлося цього зеленого лайна сповна.
Тому враховуючи цей і попередній пункти, я закликаю не голосувати за партію “З@ЛУП@” і їхніх кандидатів.
Маю на увазі всю ту мерзоту яка прямо чи опосередковано знаходиться під контролем влади.
Думаю, не варто пояснювати зайвий раз хто це. І не треба тішити себе ілюзіями про “опозиційність” Голосу, Йулі, Самопомочі, Свободи чи Гриценка зі Смешком. Вони самі відкрито говорять до кого вони опозиційні.
То ж голосування за умовного Садового нічим по-суті і по-факту не відрізняється від голосування за умовну Верещук чи Бужанського.
Ви чули критику від Садового на адресу влади? Ні, все йому підходить і навіть обісцяний ватан Сивохо – це мудре рішення. То ж не сумнівайтесь, що голосування за подібні кандидатури – це черговий самообман рівня політичної афери-2019.
Такі дєятєлі знову будуть мовчати про реальні проблеми міст в обмін на те щоб їх не рухали за старі зашквари чи в обмін на інтереси зеленого силосу в містах.
І головне щодо цього пункту: пам’ятайте, не буває хороших кандидатів, правільних пацанів, в говєнній партії, головним ворогом якої в 2020 році залишається Порошенко, яка за півтора року лайніща в державі не змогла сформулювати своє відношення до цього лайніща і балансує на двох стільцях.

Четверте:
Все вищевказане накладає додаткові вимоги до ЄС.
1) необхідно до виборів об’єднатися з тими нечисленними реальними опозиційними силами. Так, щоб якомога більшою силою пройти до місцвих рад
2) кандидати в місцевих радах мають бути зубастими і ідейними. Нах всіх цих конюнктурників, які в 2014 році прийшли в БПП, а потім злилися.
Краще невідомий і ідейний ніж “професійний” піздопльот, якого потім перекуплять, що відобразиться на ставленні до опозиційної сили.

П’яте:
Ці вибори мають стати виборами для очищення.
Суспільство повинне визнати свої помилки, які вони зробили в 2019, продемонструвавши своє відношення до брехливих кидал.
Це необхідна умова для того, щоб вирватись з цього дніща.

Коментарі

Позначки: , , , ,