Гірськолижні курорти Львівщини засипало снігом

Новини 04 Грудня, 2021 3 860

Фото: скріншот з веб-камери ГК "Плай"

Щоправда не всі веб-камери працюють у штатному режимі, а бугель запустили лише на одній горі

Зима, схоже, таки вирішила, що час все ж таки навідатися до України. І якщо комунальні служби великих міст зі снігопадами отримують більше роботи, то на лижних курортах таким опадам явно раді. Сніг засипає Львівщину усе активніше. Тож ті, хто любить активний зимовий відпочинок, – гострять лижі.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Депо.

Наразі, снігу достатньо багато на курорті Плай. Однак курорт поки що не працює. Незважаючи на початок сезону, додзвонитися до адміністрації комплексу не можливо: телефони не активні. Хоча на веб-камерах лижного курорту видно, що на території працює техніка, а сніговий покрив уже доволі великий. Тож відкриття не за горами.

На курорті Подобовець також готують лижні витяги. І снігу тут навалило вдосталь.

А от на курорті Пилипець бугель працює. То ж ті, хто уже надто сильно засумував за зимовими видами відпочинку, можуть їхати на лижі на цей курорт.

А от веб-камери гори Тростян ще донедавна працювали. Однак сьогодні визначити сніжне покриття на цій горі онлайн поки неможливо. Така ж ситуація із курортом Захар Беркут. Там замість відео також “темна полоса”.

А от на Прикарпатті, за інформацією сайту Snig.info, курорт Драгобрат відкриває “каталку” від завтра. “Карпатська Чайка” мультиліфт сьогодні перші в Україні відкрили новий гірськолижний сезон. Та вже завтра 4 грудня запустить крісло “Карпатська Чайка” , початок роботи приблизно з 10:00″, – йдеться повідомленні.

Коментарі

Позначки: ,